Aktywne Wpisy
tentin_quarantino +294
pani Karina Bosak z Ordo Iuris przyparta do muru plącze się niczym pan Sławek Mentzen w słynnej debacie z Petru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
deziom +510
Karyna Bosak broniła u Mazurka hoteli ze wspólnymi pokojami tylko dla związków małżeńskich, co wy konfiarze spermiarze wpusciliscie do sejmu XD
#wybory #bezkonfederacji #bekazprawakow #konfederacja #neuropa #4konserwy #polityka
#wybory #bezkonfederacji #bekazprawakow #konfederacja #neuropa #4konserwy #polityka
https://www.wykop.pl/wpis/30067595/mirki-i-mirabelki-na-szybko-skradziono-mi-dosc-duz/
Nowy dzień, już trochę pogodziłem się z tą stratą, wiec opisuję:
-Zatrzymałem się na parkingu ok. 70 km od Hanoweru w stronę Świecka
-Podchodzi nasz rodak i pyta o opaske zaciskową lub sznurek, ponieważ poszedł mu wąż od chłodnicy
-Odpowiadam, że nie posiadam i rozmawiamy o dupie Maryni
-Pojawia się koleś z wschodnim akcentem i pyta o drogę do hotelu.
-Odchodząc gubi gruby zwitek pieniędzy, rodak podnosi i chowa do kieszeni
-Mówi, że to jego szczęśliwy dzień itd. Itp.
-Wraca ten ze wschodnim akcentem i krzyczy, że dzwoni po policje, bo tu z gubił pieniądzę i rzuca mi się do nóg aby sprawdzić czy ich nie schowałem.
-Mówi, że jego pieniądze są zaznaczone.
-Rodak pokazuje mu portfel, że nie ma jego pieniędzy i nie ma zaznaczonych.
- Ja również, patrzy no faktycznie nie ma i odkłada moje pieniądze i oddaje portfel.
-Natychmiast wkłada rękę do kieszeni rodaka i wyjmuje swoje zgubione pieniądze.
-Raban mocno, wyjmuje telefon i dzwoni do swoich wschodnich kolegów.
-Ja wsiadam i odjeżdżam.
Po godzinię otwieram portfel. Z 2000 euro zostało tylko 100 euro plus nic nie warte ruble.
Moja życiowa nauczka. Wiele razy rozmawiałem z ludźmi w trasie, pomagałem wożąc do Polski po awarii auta. Najbardziej boli to, że świnią okazał się nasz rodak.
Przeszukałem internety i znalazłem wzmianki o takiej grupie przestępczej, którą podobno rozbito. Okazuję się, że nie. Mam nadzieję, iż moja nauczka i strata gotówki, ustrzeże innych.
#afera #oszukujo #zlodzieje #kierowcy #pracbaza
@Zibi23 @GazowaneMlekoWProszku @patryk747 @Samael071 @johnkashtan @HHokuss
Komentarz usunięty przez autora
@Grande_Esteban: też tak myślałem, że na flaszke będzie. Są to białoruskie ruble, które wyszły z obiegu 2-3 lata temu, gdy nastąpiła denominacja.
@Polanin: poźniej zrobię jeszcze zrobię zdjęcie banknotu 500-rublowego, wygląda podobnie do 50 euro, a pasek ma jak banknoty 200 i 500 euro.
@bobicjusz: To może Ci sami. Nie masz jakiegoś wpływu, aby moje pieniądze zwrócili?
Komentarz usunięty przez autora
@filozof900: Byłeś kiedyś po samochody? Jak inaczej sobie wyobrażasz zakup w Niemczech? Tam nie ma cywilizacji jak u nas w komisach że przelew puścisz, tam tylko gotówka. Komisy w Niemczech to trzeci świat, w porównaniu do naszych w Polsce. Inna obsługa klienta, u nas w Polsce handlarze szanują klientów, a w Niemczech handlarz ma Cię w