Wpis z mikrobloga

Dobra winter upgrade przed nami. Kusi mnie IF Immobile 84, do kupienia za 42-45 k. Na xone. Myślał ktoś nad nim jako inwestycja? NIF musiałby dostać minimum 84 z obecnych 82.

Generalnie wydaje mi się że z palcem w dupie powinien je dostać. Najwięcej goli w serie a w tym sezonie, blisko tylko Icardi, a cała reszta znacznie gorzej.

Dobrze myślę czy lepiej nie próbować ? Czy jeżeli nif wskoczy na 84 to IF na 86 czy może dostać tylko 85? Hmmm

#fut
  • 15
@rkore: co do immobile to przy fakcie 2 informow i podniesienia go w szybkich meczach do 85 powinni 84 z niego zrobic ze zwyklej na spokojnie
Ja natomiast licze na if sona lozano i otw auriera i batshuaia, ktos na pewno dostanie upgrade xD
@rkore: chociaz jedyna ''pewna'' inwestycja jaka zrobilem imo jest if mooy'a 84, powinen przynajmniej 2 w gore isc a karta juz swietna, polecam bo duza szansa
@kosteq64: tych co wymienilem mam niewymiennych poza batshuaiem, nie wierze ze taki son czy lozano nie dostana chociaz +1 jak tak im takie ify zrobili a zalezy mi pod wzgledem grania a nie inwestycji
@rkore: a o tym to nie wiedzialem
@hubsky
@kosteq64
Zaczynam kupować tego Immobile, jeżeli byłoby tak jak futbinie pokazują, to
NIF 82 na 84
IF 84 na 86
SIF 86 na 87/88

Obecnie IF ponizej 40k kupiłem juz 2. A SIF około 100k. Kupię kilku. Ryzyko raczej niskie. Bo stratą ew. będzie głównie 5% dla EA.
@rkore: no przeczytalem ten artykul i kupilem jednego bo na pc gram i tam wgl go nie ma
dolozylem do tego ifa bailey'a tego lepszego, jak zwykla karta ma dostac +5 a if +3, wiec jest szansa ze tez cos sie uda