#rust #tworczoscwlasna #grajzwykopem Wczoraj malowałem se w rust, chciałem to dokończyć, ale niestety nie wiedzieć czemu serwer nie zapisał mi tego obrazka. Poszedłem poszukać trochę pierdół, wracam, a tu obrazek w połowie nie namalowany, całe szczęście screen zrobiłem. Już 2 raz takie coś mnie spotkało, 30 minut malowania w #!$%@?.
@Picfan: czyli o budujesz sobie i wszystko można w łeb wziąć bo ktoś sobie ot tak przyjdzie i zniszczy? A jak często spotykasz innych? No i co się dzieje jak zginiesz? Jakie spunkty tracisz lvl czy tylko czas i materiały?
@KosmicznyPolityk: Ja jestem noob totalny, więc moje wrażenia będą inne. Ale w skrócie na serwie może być nawet 250 graczy. Raz grałem z taką ilością i jest ekstra jak się wie o co chodzi, ja ginąłem co chwile. Zazwyczaj gram na serwach 5-20 osób i dosyć często kogoś spotykam. Ale moje spotkania to zazwyczaj chowanie się w krzakach albo w domku i czekanie aż kolo przejdzie, ewentualnie pogawędka (nikomu nie ufaj,
@Picfan: Grałem w pierwsza wersję to już wtedy mi paliło kompa. Teraz jak wyszły te modyfikacje graficzne to całkiem na mojej maszynie zacina. Gra troszkę niezoptymalizowana.
Wczoraj malowałem se w rust, chciałem to dokończyć, ale niestety nie wiedzieć czemu serwer nie zapisał mi tego obrazka. Poszedłem poszukać trochę pierdół, wracam, a tu obrazek w połowie nie namalowany, całe szczęście screen zrobiłem. Już 2 raz takie coś mnie spotkało, 30 minut malowania w #!$%@?.
jak Hitler.