Wpis z mikrobloga

@qwelukasz: Chcesz mi powiedzieć, że jak pisałeś kontrollery, formularze, widoki, security, serwisy itp w SF2/SF3 nie zrobisz tego w SF4? Po wejściu SF4, zapoznałem się tylko z procesem instalacji, wszystkie wymienione rzeczy zrobiłem sam dla rozgrzewki, opierając się na wiedzy zdobytej głównej z SF2 i jednym projekcie w SF3. Później oczywiście poczytałem sobie o zmianach. Ale na początku nic mnie zaskoczyło. A to że sobie pozmieniali nazwy katalogów czy nazwy metod
Chcesz mi powiedzieć, że jak pisałeś kontrollery, formularze, widoki, security, serwisy itp w SF2/SF3 nie zrobisz tego w SF4?

@wiktor12348: takim tokiem rozumowania symfony 2,3 i 4 nie różni się niczym of symfony 1 czy codeigniter

A to że sobie pozmieniali nazwy katalogów czy nazwy metod - to naprawdę detale są, które są prawie nie zauważalne i nie powodują problemów

@wiktor12348: jeżeli wg ciebie to są główne zmiany w symfony
takim tokiem rozumowania symfony 2,3 i 4 nie różni się niczym of symfony 1 czy codeigniter

Wyżej napisałem że sf 2 jest całkowaniem czymś innym niż sf1... Wklej formularz z SF2 do SF4 a później do laravela i codeigniter. Gdzie musisz więcej wprowadzić modyfikacji? Zbuduj zapytanie w queryBuliderze, przekopiuj z SF2 do SF3... Ale co ja tam się nie znam i niech tak pozostanie.

jeżeli wg ciebie to są główne zmiany w
Ale co ja tam się nie znam i niech tak pozostanie.

@wiktor12348: no widze ze nie masz pojęcia o czym mówisz bo queryBuilder należy do paczki z Doctrine i nie ma nic wspólnego z symfony. Równie dobrze możesz Eloquent użyć zamiasat Doctrine...

Wklej formularz z SF2 do SF4

Akurat w formularzach niewiele się zmieniło między 2,3 i 4.

A odpowiadając autorowi:
@JewelOfTheNile: Zacznij od 3.2 - dla 3.4 i 4
o widze ze nie masz pojęcia o czym mówisz bo queryBuilder należy do paczki z Doctrine i nie ma nic wspólnego z symfony. Równie dobrze możesz Eloquent użyć zamiasat Doctrine

@qwelukasz: No pacz, tutaj używają z tej samej biblioteki, tutaj z twiga, tutaj formularze się nie zmieniły... Właśnie sam potwierdziłeś że miałem racje. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem - #!$%@? się do szczegółów, by się wykazać a wcześniej zaznaczyłem, że tylko