Aktywne Wpisy
AMBIWALENTNYPSIUR +213
Samochodowe fora
Lamborghini Forum:
- Powietrze świszcze pod uszczelkami szyb przy 330 km/h, czy to normalne?!
MX-5 Forum:
- Jakiś bydlak w VW Tuaregu przejechał dzisiaj nade mną!
Porsche-Cayenne-Forum:
- Zużycie paliwa niebezpiecznie spadło poniżej 40L/100km - czyżby coś nie tak z silnikiem?
Mazda MX-5 Forum:
- Czy właściwie nie jest głupio jeździć babskim autem ?
Viper-Forum:
- Wessało mi smarta do kolektora wlotowego, jak go wyciągnąć?
Seat Marbella Forum:
- He
Lamborghini Forum:
- Powietrze świszcze pod uszczelkami szyb przy 330 km/h, czy to normalne?!
MX-5 Forum:
- Jakiś bydlak w VW Tuaregu przejechał dzisiaj nade mną!
Porsche-Cayenne-Forum:
- Zużycie paliwa niebezpiecznie spadło poniżej 40L/100km - czyżby coś nie tak z silnikiem?
Mazda MX-5 Forum:
- Czy właściwie nie jest głupio jeździć babskim autem ?
Viper-Forum:
- Wessało mi smarta do kolektora wlotowego, jak go wyciągnąć?
Seat Marbella Forum:
- He
JohnWayneGacy +116
Jakaś młoda laska szła z dwoma młodymi oskarkami, zajmowali cały chodnik i jako że gardzę normictwem to wjechałem lasce z bara aż się przewróciła
O dziwo nikt nic nie zrobił.
Ja chyba już oszalałem, kiedyś odwalę coś brutalnego, diabeł przejmuje nade mną kontrolę, odmęty szaleństwa
#przegryw
O dziwo nikt nic nie zrobił.
Ja chyba już oszalałem, kiedyś odwalę coś brutalnego, diabeł przejmuje nade mną kontrolę, odmęty szaleństwa
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@chlorowodor: Widać było jak Lo Celso przywykł do grania z głębi XDD wszystko co złe w środku pola i nie tylko wychodziło od niego. Krychowiak w PSG grał gówno, bo nie dostawał regularnej gry i gwiazdy go zaszczuły, bo nie był super techniczny. Lo Celso jest techniczny i wracają dzisiaj z takim wynikiem a nie innym.
@archi888: no i o to chodzi. Dobry trener wie, że statystyki są jak spódniczka mini - wiele pokazują, ale zakrywają to co najważniejsze. Przyszedł ważny moment i wyszedł najzwyczajniejszy w świecie brak doświadczenia. Gość zamiast #!$%@?ć piłkę w kosmos #!$%@?ł wyprowadzenie piłki, z czego padł gol.
no to może trzeba
Kimpembe jak pisałem ma lepsze warunki fizyczne a to był dość ważny aspekt w kontekście możliwych rzutów rożnych, Marquinhos
Wg. Ciebie Kimpembe jest lepsze do Silvy, bo ma lepsze statystyki w wyprowadzaniu piłki.
No z całym szacunkiem, ale statystyki nabite w meczach z jakimś Troyes czy Dijon, są nic nie warte w obliczu meczu z Realem. Po prostu nic.
Żeby nie było, nie oglądam na co dzień ligi francuskiej i
podałem że wg francuskich ekspertów, którzy oceniając wczoraj ten skład w mediach w ten sposób pisali.
Co do kontaktów z piłką Cavaniego i Benzemy to wczoraj Urugwajczyk był poza grą totalnie, i nie dziwi mnie jego zmiana, ogólnie w 2018 poza wczorajszym meczem Neymar - Cavani - Mbappe zagrali raptem kilkanaście minut co było widać,