Wpis z mikrobloga

Minęły dwa tygodnie odkąd zacząłem machać sztangielkami na siłowni, byłem dziś w KFD po witaminki i naszła mnie taka rozkmina :P Rozmyślam sobie, czy pomimo braku dietki (narazie) dorzucić sobie białko :P Wiem, że zajechałem rozterką typowego adepta kulturystyki tyranego na SFD xD Wiem też że białko pije się pod wyliczone makroskładniki, ale czy organizm nie ucieszyłby się z takiej porcji białka wypitej np. w dni treningowe po treningu? #mikrokoksy #mirkokoksy #silownia
  • 10
@tyjam jak poczujesz się lepiej to kup. Nie liczysz diety, więc organizm na pewno się ucieszy z porcji białka wrzuconej w miche, Ty chętniej się zmotywujesz i w ogóle będzie lepiej. Pij codziennie, smacznego i powodzenia :)
@tyjam powiem Ci z doświadczenia, że to nic nie da. Pewnie, teoretycznie jak dorzucisz te 30g białka dziennie więcej to powinno być lepiej ale nie zauważysz tego bez jakiejś diety
@Fyuio: chodzi o to, że nie decyduje sie na diete, bo nie wiem czy masa czy redukcja. Z jednej strony mam brzuch ktory zdecydowanje nadawalby sie do redukcji ale z drugiej strony moje rece sa "jak przewody" :p