Wpis z mikrobloga

A mi się wydaje, że to cale pobicie to jedna wielka szopka, cały czas dręczy mnie jedno pytanie. Gość po całej akcji ponownie włącza kamerkę twierdząc, że musiał się ogarnąć bo był cały zalany krwią, bardzo mocno leciało. Natomiast na filmiku widać, że gdy podchodzi do komputera ma jedynie jedną niewielkich rozmiarów plamę i to w dodatku na ramieniu, plama ta jest wyschnięta, zwietrzała i ewidentnie wygląda jak po prostu niesprana plama krwi, a nie coś świeżego.
Skoro tak się zalał to czy na bluzie z przodu nie miałby ani jednej kropelki ? ? ? Nic ? ZERO ? ? ? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dla mnie to wygląda tak, ustawił to, zadzwonił po jakiegoś kolegę, dogadał się, że odstawią krótką szopkę przy drzwiach tak aby było słychać, ubrał starą bluzę, na której widnieje krew ( mirki, świeża krew nie wygląda tak ja ta jego na ramieniu) poszurają butami, ktoś mocniej w coś #!$%@?, Gural popiszczy i temat załatwiony. Wiecie, pójść do sąsiada i dać znać, że za chwilkę przez parę sekund będzie słychać głosy wołania o pomoc bo na przykład mają jakiś projekt i coś chcą nakręcić to też nie problem.
Mogę się mylić aczkolwiek jak dla mnie to ten obraz sytuacji jest jak najbardziej realny.
¯\_(ツ)_/¯

#gural #patostreamy
  • 11
@StaraSzafa2: Co do tej krwi to od razu w momencie akcji jak przeglądnąłem shoty coś śmierdziało.
Poza tym czy "zbirom" jeżeli wiedzieliby, że ma Live zależałoby na tym żeby było słychać akcje ?
Złapaliby go w bramie na dole a nie jechali windą pod jego drzwi - gdzie ryzyko wpadki zwiększa się, bo na dole lub po drodze mógł ktoś do windy wsiadać i co gdyby zobaczył dwóch gości w kominiarkach?
@StaraSzafa2: Z resztą żeby #!$%@?ć sobie fejmu i więcej wyświetleń to by pokazał ten swój czerstwy obity ryj zaraz do kamery, a przynajmniej przed wyłączeniem coś by powiedział, a jak by mu niucha z nosa leciała to przed kamerką było by widać jak przynajmniej coś kapie, choć przy wielkości jego nosa to by nie było kapanie tylko wodospad.
@StaraSzafa2: Co do ostatecznych sądów jestem wstrzemięźliwy i poczekam na rozwój sytuacji. Jednak gdyby to było zaplanowane od początku to... no cóż... to by było żałosne. W takiej sytuacji wymyśla się kolejne kłamstwa aby uwiarygodnić główne, można być w tym bardzo kreatywnym ale takie rzeczy robią raczej ludzie którzy mają ze sobą ewidentny problem. Mitomania przychodzi mi do głowy. Ale jak napisałem, ostatecznych sądów nie feruję, poczekam, mam nadzieję że nie
@unnamed_soldier: no wiadomo, warto poczekać na dalszy ciąg tej sytuacji, chociaż jak sobie przypomnę jak to on pięknie grał podczas domniemanego znalezienia domu satanistów czy też jak pięknie zagrał swą rolę twierdzą, że tucznika mafia dopadnie to jestem w stanie uwierzyć we wszystko.