Aktywne Wpisy
Ritowel11 +24
#slubodpierwszegowejrzenia kurcze przydałyby się więcej kłótni z domu nagranych, panie montażysto wrzućcie coś.
Piotrek7231 +80
#mecz Za taką grę aktorską Vini złotej piłki nie dostanie ale do nagrody Telekamer można go nominować.
Dzięki @blantek @Dave987654321 i @dominik949 za pomoc w wybieraniu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Odczuwam_Dysonans no mi zależało na tym żeby to nie była straszna bieda tylko taka równowaga cena/jakość i jestem z tej jakości zadowolony - jak za te pieniądze jest świetnie
@TruskawkaNaTorcie @Terrorohorror Sony nie robi niby złych telefonów, ale moja Xperia okazała się strasznie delikatna i bardzo jej spadły osiągi po dosyć szybkim czasie. Do tego stopnia, że korzystanie z niej zaczęło
@Odczuwam_Dysonans no to na pewno zależy dużo od modelu
@Bajaderka_Z_Ryby
Jeśli chodzi o wytrzymałość to nie ufam za bardzo mojemu 4x xd mam kupione etui pancerne do roboty, średnio pancerne i dość cienkie gumowe, z by tel się pewniej trzymał. No i co 2 miesiące wymieniam szkło ochronne bo pęka dość łatwo. Niby to powinien być duży minus ale zamawiam wszystko z chin więc za bardzo tego nie odczuwam a tel wygląda jak nówka.
@Terrorohorror No
Możesz jaśniej?
Ee to chyba 10 lat temu tak było? Teraz telefon ma zabezpieczenia, że nigdy nie doprowadzi do całkowitego rozładowania.