Wpis z mikrobloga

Ok, pytanie może się okazać błahe, ale od jakiegoś czasu mnie to dręczyło i dzisiaj zobaczyłem że coś jest nie tak. Wrzucę dwa screeny, pierwszy picrel jest z mojej jazdy testowej, drugi w komentarzu z filmu youtubera Phly, oba na tej samej maszynie z tym samym ammo - Centurion mk 3.
Pytanie moje brzmi: dlaczego u mnie pocisk leci w taki sposób(czyli celowniczy siedzi gdzieś w wieży nad działem i po prawej), a u niego jest na samym środku(celowniczy ma działo równo z okiem, dodam że tak miałem na wszystkich czołgach poza brytami). To kwestia jakiejś opcji w ustawieniach czy jestem upośledzony?
Serio, głupio mi pytać o to ale zauważyłem już dawno że muszę często mocniej się wychylać bo strzelałem w ziemię albo ściany ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#warthunder
majestatyczny_brodacz - Ok, pytanie może się okazać błahe, ale od jakiegoś czasu mnie...

źródło: comment_d0elcMk7EBPkqDjPgEkR9VKEwAJRZexY.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@majestatyczny_brodacz: Mimo wszystko ta "realistycznie przesunięta" kamera czasem się przydaje. Na przykład jak luneta celowniczego wystaje nad krzaki ale samo działo już nie.

No i smugi z pocisków mniej przesłaniają cel. To jest z kolei ważne w przeciwlotniczych.
  • Odpowiedz