Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +422
Kto wczoraj otworzył maskę w aucie przez dziwne stuki z okolicy silnika? Ja
Kto odkrył, że na jego silniku zasnął jakiś kot? Ja
Kto patrzył jak kot #!$%@? od jednego auta prosto pod drugie? Ja
Kto jak debil próbował przekupić kota parówką aby wyszedł spod tamtego auta? Ja
Kto pojechał na zakupy i wracając odkrył, że kot zdążył się zaklinować pod drugim autem? Ja
Kto próbował wyciągnąć kota wciśniętego w zawieszenie przez
Kto odkrył, że na jego silniku zasnął jakiś kot? Ja
Kto patrzył jak kot #!$%@? od jednego auta prosto pod drugie? Ja
Kto jak debil próbował przekupić kota parówką aby wyszedł spod tamtego auta? Ja
Kto pojechał na zakupy i wracając odkrył, że kot zdążył się zaklinować pod drugim autem? Ja
Kto próbował wyciągnąć kota wciśniętego w zawieszenie przez
Andrzej_Buzdygan +609
Odezwali się do mnie z oferty na którą aplikowałem i poprosili o nagranie filmiku czemu chcę pracować u nich na tym stanowisku.
#pracbaza
#pracbaza
#tfwnogf #stulejacontent #seks #przegryw #takaprawda
Na początek cytat z atykułu https://www.vice.com/en_us/article/78bmza/the-cost-of-losing-your-virginity-late
Taka prawda. Jak ktoś jest starym przegrywem i w wieku przykładowo 25 lat znajdzie pierwszą loszkę, to chęć nadrobienia straconych lat jest oczywistością. Za bardzo człowiekowi doskwiera brak tego, co opisane jest na załączonym obrazku. Nie da się inaczej, chyba że ktoś trafi na dziewicę (jasne, w czasach gdy palcówki i robienie loda dla piętnastolatek to "nic takiego" #pdk) albo gdy jest już tak zniszczony psychicznie że akceptuje bycie betabankomatem dla jakiejś karyny która jeszcze rok wcześniej by na niego nie spojrzała (gardzę takimi ludźmi). Prędzej czy później każdemu byłemu staremu przegrywowi #!$%@? i zacznie starać się zaliczać loszki na potęgę.
Zresztą spójrzcie na ulubionego wykopowego celebrytę, fojera z Bali (no offence bro). Gość bardzo długo był spasionym knurem z fryzurą na jeża. Co stało się gdy się ogarnął, gdy schudł, ogarnął wygląd, zaczął zarabiać konkretny hajs? No właśnie - zaczął wtedy umawiać się co chwilę z inną loszką. Żadnych związków, tylko ONSy i kilka FWB. Dopiero po kilku latach życia niczym król rocka i pewnie ze stu zaliczonych loszkach na tyle wyregulowała mu się psychika, że był w stanie wejść w stały związek.
Tak to już jest - gdy ktoś był długo przegrywem, to dotarcie do poziomu normika wcale go nie satysfakcjonuje. Musi przełożyć te wahadło na drugą stronę i przez jakiś czas być Chadem, inaczej nie zacznie być w pełni normikiem.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Umysł biedaka zawsze będzie biedny xD Ze sto loszek, to on może zalicza na rok. Myślę, że spokojnie można mówić o kilkuset w ciągu tych kilku lat. Wbrew pozorom to nie jest ieosiągalne dla dobrego ruchacza, nastawionego na zabawę, nawet w Polsce.
Zaakceptował: sokytsinolop}