Wpis z mikrobloga

Ahoj mireczki i węgierki, czy ktoś z #krakow był może w Parku Jordana / błoniach na #lodowisko #lyzwy ?
Tak sobie czytam regulamin i znalazłem następujący zapis:

czas START karty – rozpoczyna się w momencie pierwszego wejścia na taflę

czas STOP karty – w momencie rozliczenia się w KASIE WYJŚCIOWEJ

Albo ja to źle rozumiem albo to ma ekstremalne ryzyko spiny na wylocie. No bo jak to, kupuję na godzinę, jeżdżę sobie 55 minut, chcę wyjść, a na kasie wyjściowej ktoś stoi i się wykłóca, szuka drobnych albo po prostu jest dupkiem i zanim będzie moja kolej, to oooo anon widzę, że 1:03 się jeździło, dej za drugom godzine. Jak to wygląda w praktyce?
  • 3
@c_loud Dokładnie. Za dokładnie 3 minuty przekroczone przez 3 osoby doliczyli 7 zeta na kasie. Nie polecam
Poza tym w kasie siedzi stado loch które zrobiły tam sobie kółko wzajemnej adoracji więc wyklocanie się jest bez sensu
@c_loud: dokładnie, ogólnie przerąbane jest tam, ja po zakup karty stałam 30 minut - bo w jednej kolejce stoją oddający karty i kupujący. Plus ludzi w 3 dupy. Plus mnóstwo dzieci, więc ciężko jeździć. W końcu sobie dałam spokój tuż przed samym zakupem - ponieważ tak zmarzłam, że już nie miałam ochoty jeździć. Ogólnie nie polecam...