@Psychopathy_Red: to raczej kwestia spędzenia godzin nad kartką albo monitorem. Z czasem ludziki-patyczki zmieniają się w coś więcej i tak to się toczy. A podpis też taki mam, nie przejmuj się. ;) @Aerdyn: no wiem właśnie (╥﹏╥) @Niebadzlosiem: woah, wychodzi coś nowego?
@Triplesix: gdzie moje miliony!? (╥﹏╥) @sgsman: (⌐͡■͜ʖ͡■) @Akilles: trochę, na pewno porozsyłam do nich papiery jak będę miał w portfolio więcej tego typu rzeczy. :) @lulezazan: (。◕‿‿◕。)
@trisek: Nie, żebym się p-----------ł, bo praca jest na prawdę świetna i już wiem w jakich grach bym go widział ( ͡°͜ʖ͡°) Ale zauważyłem coś i nie wiem o co chodzi (picrel - górna część trumny, pierwsza świeca od prawej) Tak ma być, czy się zapomniało? :P
I dlatego między innymi warto inwestować w krajowe firmy, a nie gigantów zza granicy. Nie dość, że płacą dużo wyższe podatki, to jeszcze angażują się w sprawy kraju. Szacunek panie Brzozka #inpost #powodz
#rysujzwykopem #tworczoscwlasna #digitalpainting #trisekrysuje
źródło: comment_4YS2vgq3SmqdnUgB6B2urXKFXA7kHpZl.jpg
Pobierz@Aerdyn: no wiem właśnie (╥﹏╥)
@Niebadzlosiem: woah, wychodzi coś nowego?
@sgsman: (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Akilles: trochę, na pewno porozsyłam do nich papiery jak będę miał w portfolio więcej tego typu rzeczy. :)
@lulezazan: (。◕‿‿◕。)
Ale zauważyłem coś i nie wiem o co chodzi (picrel - górna część trumny, pierwsza świeca od prawej)
Tak ma być, czy się zapomniało? :P
źródło: comment_WKdGuKFJskpV7DqWhBacsFU1CaSeDwVZ.jpg
Pobierz