Wpis z mikrobloga

#rozowepaski #fryzjer #wroclaw

Ej, ej różowe weźcie coś polećcie dla innej różowej. Jest strasznie nieufna jeśli chodzi o sprawdzanie nowych miejsc, bo zawsze jej coś zjebią. Zależy na tym, żeby nie wyrzucić całej wypłaty i chce sobie odnowić kolor na włosach. Z tego co zrozumiałem, to chyba fryzjerki że sporo fryzjerek za słabo jej rozjaśnia włosy przed stonowaniem? I cośtam potem z kolorem jest? Nie wiem o co chodzi, ale każda rekomendacja mile widziana. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 8
@Zycia_sens: Polecam Qualite na pl. Solnym (styliści Grzegorz, Beata, inni zapewne też ale tych znam z autopsji bo żona chodzi i chwali).
Cena to jak pamiętam 200+ ale naprawdę pełna profeska, bez obaw, efekt bardzo dobry.
@Zycia_sens: No tak, takie salony się cenią ale tu dochodzimy do sedna bo cena jednak w przypadku usług fryzjerskich przekłada się na jakość.
Powodzenia w polowaniu :) dajcie znać jak wyszło i u kogo
@Zycia_sens: Nie znajdzie. Nie da się za rozsądną cenę i dobrze, no nie da się. Sama szukam sensownego fryzjera, który potrafi TYLKO podciąć krótkie włosy. Wcześniej zamiast chłodnego blondu miałam żółty kurczakowy a i ceny niemałe. Po kolejnym nieudanym farbowaniu wkurzyłam się, kupiłam farbę fryzjerską i wyszło dużo lepiej! Proponuję różowej zrobić tak samo.