Aktywne Wpisy
Pracuję na pełen etat, zarabiam powyżej średniej krajowej i nie stać mnie na nic.
Kawalerka w warszawie to koszt około 3300 PLN ze wszystkim. Na jedzenie wydaje około 1800 PLN - czasem gotuje sam, czasem na mieście. 150 PLN place za paliwo. około 100 PLN to leki (problemy skórne) i dodatkowe 150 PLN to jakaś chemia, papier toletowy itp. 200 PLN place za rozrywkę tj. pójście w miesiącu na tenisa / squasha / kręgle lub wyjście ze znajomymi na drinka lub szisze. Zostaje mi około 1000 PLN.
Tymczasem znajomi, którzy maja mieszkanie po babci, kupili im ich bogaci rodzice i pracują w Dino przy takim samym trybie życia maja na koniec miesiąca na koncie znacznie więcej niż ja.
Nie
Kawalerka w warszawie to koszt około 3300 PLN ze wszystkim. Na jedzenie wydaje około 1800 PLN - czasem gotuje sam, czasem na mieście. 150 PLN place za paliwo. około 100 PLN to leki (problemy skórne) i dodatkowe 150 PLN to jakaś chemia, papier toletowy itp. 200 PLN place za rozrywkę tj. pójście w miesiącu na tenisa / squasha / kręgle lub wyjście ze znajomymi na drinka lub szisze. Zostaje mi około 1000 PLN.
Tymczasem znajomi, którzy maja mieszkanie po babci, kupili im ich bogaci rodzice i pracują w Dino przy takim samym trybie życia maja na koniec miesiąca na koncie znacznie więcej niż ja.
Nie
ruskizydek +4
1 - Sezon WEK za nami, niebawem ogłosimy oficjalnych zwycięzców którzy otrzymają obiecane pamiątkowe puchary (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
2 - Koszulkę Sparco Assetto Corsa otrzyma kolega cq.mysk - nagroda za 100% frekwencję.
3 - Aplikacja ACLMenager jest aktualnie w remoncie, jak tylko będzie gotowa od razu będzie informacja. Na tą chwilę do jazdy wymagany jest jedynie ptracker.
4 - Na serwer preq wchodzimy tylko i wyłącznie autem które wybraliśmy podczas zapisów.
5 - Oczywistym jest że limit 15 okrążeń valid na prekwalifikacjach do R0 nie obowiązuje.
6 - Zapisy do sezonu nie mają limitu miejsc ani czasu trwania. - KLIK
7 - Jeśli zajdzie taka potrzeba jesteśmy w stanie uruchomić 4 serwer (PRO-semiPRO-AM-CRASHFEST)
#assettocorsa #simracing
@ACLeague: Przecież już są 3 takie serwery ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Akurat obserwowałem i zespół GT3 Poland z Rzeszowa brał udział w takiej kategorii swoim Lambo.
Wtedy Pro>Semi-Pro>Pro-Am>AM