Wpis z mikrobloga

#!$%@? mać, dlaczego Inpost nie pisze w swoich powiadomieniach, tak jak np. DPD imienia swojego kuriera. Już trzeci raz z rzędu paczkę dostarcza mi kobieta i muszę dymać dwa piętra w dół żeby ją odebrać bo ona nie może nosić taki paczek.
Gdyby było jak w DPD to bym se przerzucił na inny adres albo na inną godzinę. Po to płacę za przesyłkę do domu i specjalnie rozbijam na paczki do 20kg żeby dostać to pod drzwi mieszkania a nie na chodnik.

#kurier #gorzkiezale
  • 6
@MichalQ20 nie miałeś nikogo do pomocy? Jak zamawiałem kiedyś ławeczkę to kurier do mnie zadzwonił z info, że paczka duża plus ciężka a jest sam więc moge mu pomóc wnieść albo umówić sie na inny termin to przyjedzie z kolegą. Powiedziałem że pomogę i razem ją wnieśliśmy na górę.
@thewickerman88 stała klientka. Wypadało parę złoty bo często do niej było po Kilka paczek od jednego nadawcy, zazwyczaj właśnie jakieś ulotki. 17 kartonów po około 5-10 kg max, bo To nie były duże kartony tylko takie mniejsze tyle że było ich 17 to. Musiałem na kilka razy. Ona też nosiła.