Wpis z mikrobloga

Taki komentarz na głównej z rozkładem 25 plusów, 3 minusy:

To jest tysiąc pięćdziesiąty kolejny przykład na to jaka g^wno-lewica to jedynie kłamstwa, manipulacje, uprzedzenia, nierespektowanie jakichkolwiek zasad. Tutaj, funkcjonariusz g^wno-lewicy na stanowsku reprezentującym obywateli (hic!).

Myślę, że dobrze nie skończymy jeśli pozwolimy im na równych prawach brać udział w życiu publicznym, być częścią jakichkolwiek władz, korzystać z wolności słowa (hmm, wiem) i w ogóle wolności.Oni tych zasad nie rozumieją ani nie szanują, będą starać się je niszczyć, w konsekwencji działając przeciwko narodowi/społeczeństu i państwu.

Podbnie jak ... Ż...

W skrócie - ludziom o innych poglądach (czyt. lewicowych) należy odebrać prawa udziały w życiu publicznym, zabronić bycia we władzach, zabronić wypowiedzi.

I to się spotyka z niemal pełną akceptacją wykopków.

Co najlepsze, argumentuje chęć ograniczenia praw tym, że to ponoć lewica chce je ograniczać. mindblown.gif

#neuropa #shitwykopsays #bekazprawakow
Pobierz rzep - Taki komentarz na głównej z rozkładem 25 plusów, 3 minusy:

To jest tysiąc p...
źródło: comment_NYBu2kPoLuNxjCoBCMpBxOOx2S52zDEl.jpg
  • 28
@rzep: główna komentarzami czasami przykrywa głupotą komentarze z wp.pl/onetu/fb/niezależnej. Ludzie to plusują bo też są amebami (nie urażając ameb). Plusują tylko to co zgadza się z ich poglądami/to co chcą usłyszeć niezależnie czy to po stronie lewicy czy prawicy. Sam kiedyś zostałem (przyznam sie) przez gościa wyjaśniony a plusy i tak były na moją korzyść natomiast gościa minusowali chociaż błąd logiczny leżał po mojej stronie. Dlatego coraz bardziej dochodzę do przekonania
Poza tym, ja tylko zwróciłem uwagę, że @rzep rozmija się z faktami, bo lewica jak najbardziej chce ograniczać naszą wolność i tego tyczy się dyskusja

@katuluu: "Rozmijam się z faktami"? Niby gdzie?

Pewien stopień ograniczenia wolności słowa masz niemal w każdym kraju - czy to zakaz obrażania innych ludzi, zakaz obrażania uczuć religijnych czy też np. zakaz przypisywania Polakom zbrodni nazistowskich.

Tutaj jednak ten "ktoś" chętnie by widział usunięcie z życia
@katuluu: Mainstreamowa lewica nie dąży do ograniczenia wolności bardziej od mainstreamowej prawicy.

Jeśli jakieś ograniczenia są wprowadzane to najczęściej w celu ochrony uczuć i w kontekście treści, których dana osoba mogłaby nie chcieć zobaczyć.

Ustawa „Ratujmy kobiety” nie zabraniała być i wypowiadać się przeciwko aborcji - zakazywała po prostu publicznego wystawiania takich treści jak to robią niektóre #!$%@?, z krwawymi kawałkami płodu.