Aktywne Wpisy
Mirki mam problem, ale chyba ze sobą. Do rzeczy. Mam 34 lata i od prawie roku jestem z dziewczyną (28). Jak to w IT zarabiam bardzo dobrze, bo pomimo mieszkania w Toruniu pracuje od 10 lat zdalnie dla korpo ze stolicy. Moja dziewczyna natomiast zarabia lekko ponad minimalną i raczej nie ma dużych szans na większe zarobki z uwagi na rynek pracy w tym mieście. Ja mam już prawie spłacone mieszkanie i

Jank3s +169
#pcmasterrace #nvidia #amd
Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Chcę kupić dostęp do piłkarskiego api (terminarze, wyniki, tabele, livescore itp). Posiadamn obecnie serwis na Wordpressie i chciałbym go urozmaicić. Generalnie nie mam pojęcia jak stworzyć stronę na podstawie api/json. Ktoś pomoże i wstępnie zarysuje, albo jakiś poradnik czy coś, bo nic nie mogę znaleźć.
#wordpress #webdev
[{"match_id":"253888","country_id":"212","country_name":"Poland","league_id":"453","league_name":"Ekstraklasa","match_date":"2018-02-09","match_status":"","match_time":"18:00","match_hometeam_name":"Wisla Plock","match_hometeam_score":"","match_awayteam_name":"Gornik Zabrze","match_awayteam_score":"","match_hometeam_halftime_score":"","match_awayteam_halftime_score":"","match_live":"0","goalscorer":[],"cards":[],"lineup":{"home":{"starting_lineups":[],"substitutes":[],"coach":[],"substitutions":[]},"away":{"starting_lineups":[],"substitutes":[],"coach":[],"substitutions":[]}}},`To oczywiście początek. Nie mam pojęcia jak do tego podejść w ogóle:/