Wpis z mikrobloga

@zbinior: No jak? To są przewidywania ceny w USD na najbliższe godziny. Przewidywania wygenerowane przez samouczącą się sieć neuronową. Sieć neuronowa to inteligentyn system decyzyjny, który w pewnych sytuacjach jest mało inteligentny.
BTC do dołu, LTC w parze z $ do góry... wątpię.

@Smule: i to jeszcze 100% w górę. No jasne, że tak się nie wydarzy. Jednak jeśli wczoraj typowało BTC w dół i LTC w górę to tak się stało. Co prawda LTC poszło w górę tylko ociupinkę i to względem BTC, a nie USD.
@drakkar: nie zauważyłem, że linia czasu jest z przyszłości. W takim razie musisz sprawdzić ceny za 2 dni i to Ci powie czy to działa :) nie mniej czytałem, że nowoczesne boty wykorzystują machine learning, więc kierunek jest słuszny. Z tym, że nie wierzę aby skuteczny bot na sieciach neuronowych (w pyte złożonego developmentu) był za darmo lub nawet za niskie fee.
@wooojtassss: a #!$%@?

0 nakładu pracy praktycznie

0 pracy czyli już gotowe - nic nie trzeba robić

ten wykres jest skryptem robiony

nie ,#!$%@? - hindusi to ręcznie rysują co minutę. Amerykę odkryłeś!

dane na pewno mają w bazie

może mają może nie mają. Ja bym chyba nie trzymał. Bez sensu trzymać gigabajty, danych jeśli nie wiadomo czy się przydadzą. Jak będzie trzeba przetestować trafność algorytmu to się zapuści generowanie danych