Aktywne Wpisy
Rademedes +30
MishMashStudio666 +284
Na specjalne życzenie pewnego przesympatycznego Mireczka popełniłem o to taki pierścionek. Wytyczne były takie by kamień był niebieski i wpadający w zieleń (upolowałem szafir), towarzystwo diamentów (umieściłem) oraz dość filigranowa konstrukcja. Zadanie tość trudne bo kamień dość głęboki i trzeba go osadzić wysoko by swoim szlifowanym spodem nie wbijał się w palec wybranki😉
Życzę wszystkim miłego dnia i pysznej kawusi
#rozowepaski
#niebieskiepaski
#zareczyny
#jubilerstwo
#pierscionek
#mishmashstudio666
Życzę wszystkim miłego dnia i pysznej kawusi
#rozowepaski
#niebieskiepaski
#zareczyny
#jubilerstwo
#pierscionek
#mishmashstudio666
W ogłoszeniu wszytko pięknie. A na miejscu:
- pęknięta przednia szyba (koszt jakieś 800PLN, bo podgrzewana i czujnikami)
- źle założony plastik na podszybiu, więc woda się leje na mechanizm wycieraczek
- prawy reflektor z wystającym nadmiarem sylikonu, ktoś go z jakiegoś powodu poprawiał
- zamiast przewodu odmy jakiś wąż ogrodowy (do tego spięty trytkami zamiast opasek ślimakowych)
- "akumulator odłączam i błędy same znikają" (☞ ゚ ∀ ゚)☞ więc zegarek i data nieustawione, ale i tak świecą kontrolki: ESP i ABS + przez OBD widzę błąd ABS
- po OBD widzę przejechany dystans od kasowania check engine: 0km, czas pracy od kasowania check engine: 0h20m
- powłoka lakiernicza prawy tył od 220nm do 450nm, szczeliny ubrudzone w paście. Reszty nie mierzyłem bo zimno, ciemno, szkoda czasu i nerwów.
Wskrzeszam tag #mattcabbszukasamochodu po latach.
#motoryzacja
@mattcabb: chyba coś mało za podgrzewaną ? używka ? i czujniki ?
widać cytryn i gumiak naprawiali
Zakładam, że za 200PLN szklarz samochodowy jest w stanie ogarnąć przekładkę zgodnie ze sztuką.
@nie_wytrzymam: oj nie brakuje. Pamiętam jak zakładałem tag ile się naszukałem Volvo...
@Moderacja, podobno można mieć tagi autorskie. Także... tego... (。◕‿‿◕。)