Wpis z mikrobloga

@pablito1988: czekaj, ale który Ty jesteś?
Normalny jest gość po lewej, a typ po prawej chyba pierwszy raz korzysta z internetu i wierzy w teorie spiskowe.
Mam nadzieję, że pomogłem.
  • Odpowiedz
Ja typa też rozumiem... Ale ludzie... wystawiam coś na OLX żeby się nie pierniczyć z wysyłkami, a gość mi wbija z pytaniem i na moją prostą odpowiedź rzuca warunki. A idź pan wpizdu...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@pablito1988: nigdy bym nie kupił nic na olx z przedpłatą na konto. Wpłacasz komuś hajs i masz 0% pewności, że ktoś Ci wyśle towar, nie ma tam żadnej ochrony kupującego (chyba że coś się zmieniło pod tym względem ostatnio)

Za to przesyłka za pobraniem jest ok, jak ktoś nie zapłaci to najwyżej wróci do Ciebie i jesteś najwyżej kilka zł do tyłu za przesyłkę.
  • Odpowiedz
@pablito1988 ja wystawiam na OLX, bo tam gdzie wystawiam, nie mam obaw o jakiekolwiek opłaty za wystawienie i prowizje jak na Allegro, niekoniecznie ludzie odbierają osobiście.
  • Odpowiedz
wystawiam coś na OLX żeby się nie pierniczyć z wysyłkami

@pablito1988:

To napisz gościowi wprost, że wysyłka nie wchodzi w grę i koniec tematu. Bo tak to wyszło, że na całkiem rozsądną i w zasadzie bezpieczną dla obu stron (w sumie to on nawet więcej ryzykuje) propozycję załatwienia tematu odpowiadasz wyszukiwaniem problemów tam gdzie ich nie ma.
  • Odpowiedz
@pablito1988: mirki Cię cisną ale prawda taka ze gość napisał to w hamaki sposób - zarządził w tej wiadomości ze ma być tak jak on chce i koniec. Nawet nie zapytał czy Ci to pasuje. Ja bym mu nie sprzedał tego za takie odzywki po prostu.
  • Odpowiedz