Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +577
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
calban +636
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Gdzie się tacy ludzie rodzą? Ja nie wierzę w tę rozmowę z typem...
Wbija taki na portal ogłoszeń lokalnych i sam się zakręca i nakręca jakby na jakimś alledrogo był.
#olx #januszebiznesu #januszeolx #heheszki #humorobrazkowy
Tak zostałem oszukany, ale sprawę załatwiłem w 15 minut na infolinii banku.
Normalny jest gość po lewej, a typ po prawej chyba pierwszy raz korzysta z internetu i wierzy w teorie spiskowe.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Za to przesyłka za pobraniem jest ok, jak ktoś nie zapłaci to najwyżej wróci do Ciebie i jesteś najwyżej kilka zł do tyłu za przesyłkę.
@pablito1988:
To napisz gościowi wprost, że wysyłka nie wchodzi w grę i koniec tematu. Bo tak to wyszło, że na całkiem rozsądną i w zasadzie bezpieczną dla obu stron (w sumie to on nawet więcej ryzykuje) propozycję załatwienia tematu odpowiadasz wyszukiwaniem problemów tam gdzie ich nie ma.
Komentarz usunięty przez autora