Wpis z mikrobloga

#k2 #k2dlapolakow #nangaparbat #himalaizm
Te tagi było spoko na początku, bo w 90 % były informacyjne. Zawierały konkretne, neutralne treści typu: gdzie kto się znajduje, w jakim stanie, na jakim km jest obóz. linki oraz zdjęcia, itp.
Od wczoraj przesiaduję na portalach informacyjnych i tam sobie odświeżam relacje bo niestety, reszta wykopków zakrzyczała tych, którzy wcześniej tu wrzucali przydatne info w dość szybkim czasie.
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Venro: Nie o to mi chodziło, niech sobie ludzie piszą co chcą, ale większość tych wpisów jest taka sama:
- "hurr durr po co tam właził?!"
- "hurr durr wy nie wiecie co to za pasja himalaizm"

Bardziej chciałam pochwalić jak to pod tagami było wcześniej. A reszta nie może sobie założyć dwóch wątków i tam pod nimi wymieniać się opiniami? Za każdym razem trzeba wołać wszystkich i napisać jeszcze
  • Odpowiedz
@nofink: Ja się domyślam, że różnica jest, ale tagi na tym portalu spełniają m.in. taką funkcję, jak widzimy - jeżeli coś się dzieje, to toczy się na nich dyskusja. Jesteś tutaj od 9 lat, więc chyba powinieneś przywyknąć?
  • Odpowiedz
@Venro: idź stosuj sofizmaty gdzie indziej.
Interesujesz się tematem tylko dlatego że dzieje się tragedia, do tego próbujesz jakiś wnioski wyciągać na temat o którym nic nie wiesz. Dla mnie obrzydliwe
  • Odpowiedz
@gram_w_mahjonga: tak jest ze wszystkimi tagami niestety, w ostatnich kilkunastu miesiącach #f1 (z powodu Kubicy), #ksiazki (cacao decomorreno), #bekaztransa (memy o bułkach, wędlinach itd.). Moderacja nigdy problemu nie widzi, czarne listy nie są z gumy, zresztą szitposterzy zmieniają konta i lepiej jest przeczekać te wszystkie gównoburze niż bez przerwy walczyć z ekspertami od wszystkiego z głównej.
  • Odpowiedz