@powo_dzenia: przecież takie screeny były nawet u matki rafatusa na fb. a co najlepsze sami sobie robią źle... bo to chyba było do przewidzenia że te wybryki nie znikną z neta już chyba nigdy. ale czego sie nie robi dla żetonów a osobiscie dodam że trzeba mieć n------e w głowie żeby takie rzeczy robić na żywo
@powo_dzenia: dokładnie. w pełni się zgadzam, dawno nie czytałem czegoś tak napisanego. ładnie i bez przekleństw ;) no niestety człowiek to największy wróg człowieka. Zobaczymy jak to będzie ale ja to już nawet nie mam ochoty tego oglądać bo to nawet nie jest śmieszne, nie wiem co na czacie ludzi tam tak śmieszy i się chyba nie dowiem. najgorsze jest to że sami doprowadzili do takiego stanu rzeczy ale no
#rafatus
Komentarz usunięty przez autora
a co najlepsze sami sobie robią źle... bo to chyba było do przewidzenia że te wybryki nie znikną z neta już chyba nigdy. ale czego sie nie robi dla żetonów a osobiscie dodam że trzeba mieć n------e w głowie żeby takie rzeczy robić na żywo
Zobaczymy jak to będzie ale ja to już nawet nie mam ochoty tego oglądać bo to nawet nie jest śmieszne, nie wiem co na czacie ludzi tam tak śmieszy i się chyba nie dowiem.
najgorsze jest to że sami doprowadzili do takiego stanu rzeczy ale no