Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
waldemar-w +2
Mirki, mieszka ktoś na psim polu?
Na mieszkanie we #wroclaw mnie nie stać, jedynie tam (╯︵╰,) Duży problem z dojazdami czy jakoś w miarę to idzie?
Jaką miejscówke polecacie mając ~500k na 30-pare metrów chociaż? Pińczyce?
#nieruchomosci
Na mieszkanie we #wroclaw mnie nie stać, jedynie tam (╯︵╰,) Duży problem z dojazdami czy jakoś w miarę to idzie?
Jaką miejscówke polecacie mając ~500k na 30-pare metrów chociaż? Pińczyce?
#nieruchomosci
Serwer ma locked entry list czyli wchodzimy bez hasła na sztywno autem którym wykręciliśmy besta na preq.
JEŚLI KOGOŚ NIE BĘDZIE TO PROSZĘ TERAZ ZGŁASZAĆ TUTAJ, TAK SAMO JAK KTOŚ CHCE NA LISTĘ REZERWOWYCH SIĘ DOSTAĆ TAKŻE PROSZĘ O INFORMACJĘ.
#acleague #assettocorsa #simracing
@rentonB: Dokładnie, na pustym torze jest ciężko, no i dodatkowo jedzie z nami bliski kuzyn Maldonado ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pamiętaj że lepiej stracić 0.5s co okrążenie jadąc ostrożniej niż co 2 lapy tracić 5s na spinie. No i przede wszystkim to pamiętaj że to jest zabawa.
Jakaś kiera, komp stacjonarny (a są tacy, co na lapku latają) i można jeździć.