Wpis z mikrobloga

@SamodzielnyKaktus: poczta? czy kurier?
to listem idzie chyba (k---a...) wiec może nie być statusów. Moje wysłali we wtorek o 17 (więc wczoraj wyszło z poczty pewnie, watpie zebym zalapal sie na wieczorny transport), watpie zeby przyszlo dzis, moze jutro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@VVelur: niestety żaden z singli nawet na spotify nie wleciał (moj last.fm placze z powodu braku scrobli), wiec obawiam sie ze bedzie obsuwa w tej kwestii
  • Odpowiedz
@VVelur: mi nie działa na mozilli niestety jak teraz sciagnalem xD i tak slucham na YT tylko w robocie. Na telefonie niestety youtube sie kompletnie nie sprawdza jako odtwarzacz muzyczny
  • Odpowiedz
@rskkk: fakt. Ja za to w ogóle telefonu nie używam do muzyki, mam oddzielny odtwarzacz i nigdy mi się scrobblera nie chciało ogarnąć na nim, a przez te wszystkie lata pewnie by się uzbierało już.
  • Odpowiedz
@rskkk: imo lepsza jakość muzyki niż fona. No i baterii nie muszę ładować co raz w telefonie. Minus taki, że mogę słuchać tylko tego co mam, no ale karta 32gb + 8gb wbudowane więc jakoś starcza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@madry_i_mieciutki: to był 1szy koncert, nie? xD
w wwa całkiem spoko zagrali, aczkolwiek jak mar wyszedł zagrać level to tak średnio widowni poszło. na słuchawkach jestem w stanie z---------ć cały numer z pamięci, a tam jakoś nie byłem w stanie (pewnie przez % xD)
  • Odpowiedz