Wpis z mikrobloga

Był ktoś lub się jeszcze wybiera na #moonspell z #cradleoffilth? Ja byłem w Krakowie i szczerze średnio mi podszedł ten koncert. Portugalczycy przyzwoicie, trochę dobrej choreografii, muzycznie poprawnie ale godzina grania to za mało. Za to te krety of flety nuda straszna. Darł się ten typ bez sensu, nic nie rozumiałem, chórek zagłuszony, trochę jakiś dymów i po godzinę zwątpiłem i polazłem na chatę :/ Na płytach jakoś oba te zespoły brzmią moim zdaniem zdecydowanie lepiej. No nic oby #rottingchrist w Katowicach był lepszy :) #koncert #blackmetal #gothicmetal #metal
ThrashMetal - Był ktoś lub się jeszcze wybiera na #moonspell z #cradleoffilth? Ja był...

źródło: comment_vtRk3LDprjOSUIurYE5eJNJGicANiJ9r.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
Za to te krety of flety nuda straszna. Darł się ten typ bez sensu, nic nie rozumiałem,

@ThrashMetal: Typowy Danny jest typowy, nie ma po co marnować hajs na ich koncert bo tylko można popsuć sobie o nich opinię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ThrashMetal: Byłem dziś w Progresji, Moonspell bardziej do gustu przypadł. Oba zespoły zagrały jednak świetnie, może trochę nagłośnienie mogło być lepsze. Niesamowite, że Dani dalej potrafi tak wyć, ale cóż, jak to Unbeliev ujał " Typowy Danny jest typowy" Jak dla mnie na spoko, ale na kolana nie powalili.
  • Odpowiedz