Wpis z mikrobloga

@savanna: "znam kilkunastu Polaków". Znasz kilkunastu brudasów na kilkuset Polaków ogółem. Czyli kilka %
On na 100 klientów z Izraela ma 95 syfiarzy.

Polacy jeżdżący za granicę do pracy do w dużej mierze cwaniacy i oszuści. I taka jest prawda. I nie boli mnie to, że jak w wakacje pojechałem do pracy na pakowni, to lokalni mieszkańcy z początku pochodzili do mnie z rezerwą. To nie ich wina, że mamy taką,
@flito: BTW, śmieszne, że jak nie raz komuś wspominam o tym, jak niewychowani potrafią być Żydzi i Hiszpanie, a przy tym bardziej narzekam na Hiszpanów, bo zazwyczaj są dużo gorsi, to wszyscy czepiają się, że mówię źle o Żydach xD
Wszyscy mają w dupie, że "generalizuję i obrażam Naród Hiszpański" xD
Poza tym zawsze podkreślam, że to tylko młodzież. Dorośli w obu przypadkach mają więcej kultury od Polaków.
Ot kwestia wieku.
@bayonetta112 bylas kiedys w izraelu? Bylem i odwiedziłem np. maca. Wiesz ile tam syfu zostawione? Nie dojedzone resztki na stołach, ludzie obok nas zostawili frytki rozsypane na stole i sobie poszli. Tak samo na cyprze, czy w Turcji. Mają inne podejscie do tego niż my, wiec dla nich to nic takiego.
@flito: jest taka restauracja żydowska w wwa gdzie mój brat pracował jako kelner. Jedyny jego komentarz na temat zachowania przy stole tych jegomościów to: chlew. Wszystko #!$%@? dokumentnie po całym stole a tamci zamiast z miski często wycierali coś pieczywem ze stołu. Niezła kultura xD