Wpis z mikrobloga

• 161
Miłość jest wtedy jak bardzo nie chce ci się wstawać i możesz pospać jeszcze pół godziny, ale wstajesz i robisz śniadanie niebieskiemu, bo jest szczęśliwym człowiekiem jak dostanie kanapeczki do pracy ( ͡º ͜ʖ͡º) #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Sarfar: przebijając się przez kolejne posty o rafatusie, tak długo czekałem na zwrot akcji w tym poście, a jednak to tylko post od kochającej dziewczyny ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Sarfar: to właśnie jest miłość. Ja pamietam jak byłem na studiach weekendowych, różowy na dziennych i weekendy miała wolne.

Miałem zajęcia np o 8 w sobotę. To zamiast pospać dłużej bo weekend to wstawała jeszcze przede mną i robiła nam śniadanie. Dzień od razu piękniejszy :)
  • Odpowiedz
  • 1
@Sarfar ty miloscia, facet ma cie za jelenia ( )

@PoProstuOna Chyba tylko debile bez szacunku do kobiety i żadnych wyższych uczuć. Normalni faceci doceniają takie gesty. To bardzo miłe.
  • Odpowiedz
  • 3
@Sarfar dam Ci protip: rób kanapki przed pójściem spać i schowaj do lodówki. Nie będziesz musiała rano wcześniej wstawać. Dodatkowo ja zawsze wieszam jakiś śmieszny wierszyk na lodówce, żeby rano sobie heheszkował.

@julianna_cebulanna Przeciez czuć, że kanapki wczorajsze będą. Chyba, że facet ma podniebienie troglodyty.
  • Odpowiedz
  • 6
@PoProstuOna ale Ty jesteś smutna, Boże xD

@Sarfar też czasem tak robię i czuje się wtedy super (ʘʘ)a koleżanką się nie przejmuj, jak kiedyś napisałam g---o wpisa, że mój niebieski powiedział, że gdybym była facetem to byłabym jego najlepszym kumplem to mnie zwyzywala że p------a relacja, że kobietę się porząda i że mój związek jest c-----y i co to za relacja w ogóle xDDDD
  • Odpowiedz
  • 1
@Variv: ale pieprzenie. Jeżeli są zrobione ze świeżych produktów, to nic nie będzie czuć, to po pierwsze. Po drugie, ja robię kanapki o 2giej,a on wstaje o 4tej, więc zasadniczo cała noc oznacza 2 godziny.

@julianna_cebulanna No 2 godziny to jedna różnica niż np. standardowo 8.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@lijka czyli smutne życie, albo ktoś bardzo skrzywdził. Jest jeszcze opcja, że pasjonuje ją g---o burza. W każdym razie to przykre
  • Odpowiedz
@PoProstuOna: sufit ci sie s--------l na glowe chyba feministko od siedmiu bolesci.
@Sarfar: Mi tez to sprawia przyjemnosc, bo wiem ze odpakuje w pracy te j----e kanapki i pomysli ze ma fajna, kochajaca kobiete.
Co w tym zlego? NIC, sama radosc () a jak wroci to lodzik. Niestety niektore rozowe z n-----------m mozgowym nigdy sie o tym nie dowiedza, bo nie
  • Odpowiedz
@chamskietechno ale to ze ciebie cos takiego spotyka, nie znaczy ze innych tez. Jelonku. Buty tez mu wyczysc. Sama takich slugusow bym chciala miec jak ty i opka. I jeszcze sie ciesza ze moga haha. Dobrze wytresowane.
  • Odpowiedz