Aktywne Wpisy
xoxo900 +4
Chciałabym kogoś poznać, tylko gdzie?
Nie wiem skąd się wzięło przekonanie że dziewczyna która jest młoda i ładna ma masę adoratorów.
Mam 25 lat, skończone studia, dobra praca. Oceniam siebie na 7/10.
Zaraz ktoś napisze, nie masz zainteresowania bo nie jesteś 7/10 tylko 5/10. Jestem szczupła, sredniego wzrostu, długie włosy, proporcjonalna sylwetka, ładna twarz. Nie jestem żadną pięknością z urodą WOW, nie mam operacji plastycznych, poprawianych ust, naturalna uroda.
Oglądam youtuberów którzy porównują sobie kto wypisywał do nich na IG, ten piłkarz do niej pisał, tamten, itd. Przechwalają się że mają skrzynkę zapchaną w wiadomościach i sobie wybierają któremu odpisać.
Nie wiem skąd się wzięło przekonanie że dziewczyna która jest młoda i ładna ma masę adoratorów.
Mam 25 lat, skończone studia, dobra praca. Oceniam siebie na 7/10.
Zaraz ktoś napisze, nie masz zainteresowania bo nie jesteś 7/10 tylko 5/10. Jestem szczupła, sredniego wzrostu, długie włosy, proporcjonalna sylwetka, ładna twarz. Nie jestem żadną pięknością z urodą WOW, nie mam operacji plastycznych, poprawianych ust, naturalna uroda.
Oglądam youtuberów którzy porównują sobie kto wypisywał do nich na IG, ten piłkarz do niej pisał, tamten, itd. Przechwalają się że mają skrzynkę zapchaną w wiadomościach i sobie wybierają któremu odpisać.
MiniKierownik +115
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
12 lat mineło strasznie szybko. Pamiętam jak debiut sie pojawiał, byłem dosłownie szczylem który coś o nich słyszał i robiło wrzawę. Jak to się wszystko rozrastało do wielkich rozmiarów. I paczcie, mineło tyle lat a nadal są na topie. Odbili się, wyrównali poziom po słabszym Suck it and see. Ok, wyrosło to na potworka nastolatek ale nie ukrywajmy, z każdej ich płyty są bardzo dobre utwory które zostaną na baaaardzo długo. Alex staje sie lekką ikoną muzyki XXI wieku co jest ciekawym zjawiskiem gdzie każda jego metamorfoza jest śledzona. Reszta zespołu się tez fajnie rozwija, szczególnie Matt Helders i jego poboczne projekty. Po prostu tak odsł#!$%@?ąc tego debiutu po tych długich juz 12 latach tak sobie myslę czym jest dla mnie ten album. I własciwie mocnym wspomnieniem o pełnej beztrosce, swobodzie, braku poważnych zmartwień. Fakt, potem mi się w życiu mocno #!$%@?ło i poznałem smutniejsza strone muzyki. Ale AM zawsze gdzie siedziało jako oaza spokoju. I tak poza wspomnieniami i samymi doznaniami to warstwa albumowa jest dosyć stereotypowa. Konceptu nie ma, poza skupieniem się lirycznym na utworach o tematyce o wręcz patologicznych relacjach. Nie wiem, nie żyłem i nie zanosi się bym mieszkał w UK ale tak czuć jak to mogło być wtedy, te zwykłe pary, zwykli ludzie na początku XXI wieku. Sam album da się odczuć że był budowany wokół I Bet You Look Good on the Dancefloor czyli mocnego singla. Ale po tych 12 latach co jest dobrego? ja uwielbiam koniec płyty. Taka fajna klamerka ale niewiele jest takich płyt gdzie czekasz na ostatnie utwory bo sa po prostu cholera dobre. I własnie to Mardy Bum jest początkiem tych 5 utworów. i i zapewne w poniedzialek witamyc chłopaków na openerze, jakoś tak mi pasuje zbyt wiele. I nawet nie pomarudziłem, bo nie mam na co. Ale można marudzić, bo jest fajne i oczyszczające ;3
Arctic Monkeys - Mardy Bum
#muzyka #zimniokpoleca #indierock #arcticmonkeys
ja natomiast uwielbiam generalnie nielubianego Humbuga, top 5 moich plyt zdecydowanie, rozumiem zarzuty co do tej plyty, ale po prostu klimat tam zawarty tak mi podszedl, i
Co do samego Humbuga... mam dobre wspomnienia gdy wyszedł. Z czasem przyszedł zawód. Taki mocniejszy. Jak
co do AM mam mieszane uczucia, raz tej plyty nie cierpie a raz bardzo lubie, ale generalnie na plus. tylko ta zmiana imidżu i napór napalonych nastolatek troche bolą. ale to z punktu widzenia "starego" fana, wiadomo, absolutnie nie mam pretensji o to ze zrobili sie popularni i "sie sprzedali", to debilizm dla mnie.
na pewno wada Humbuga jest to
Więc ta, był na Humbugu juz. Więc proces przemiany był już spory czasowo, dobre 4 lata trwał ;v