Aktywne Wpisy
Ildealfons +2
Tutaj lv 31,
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
Nie wiem jak w skali norwooda plasuje się moja linia włosów, ale myślę że norwood 1-2 (zdjęcie poniżej). Też od góry to wygląda gorzej, niż z przodu.
Szczerze mówiąc nie wiem do końca, kiedy mi tak zaczęła ta linia się psuć. Po prostu zacząłem cokolwiek zauważać od około 2 lat temu. Dermatolog przepisał minoxa, ale czytam tutaj, że to bezsensu, nie tylko w kwestii braku hamowania wypadania, ale też sprawdzenia, czy
źródło: IMG_6141
Pobierz
202492 +6
źródło: 1000014786
Pobierz

jakiś czas temu miałem zadanie od klienta aby uniemożliwić ataki brute-force na formularz logowania, zaproponowałem reCAPTCHA, klient się podjarał tematem i powiedział że mu się to podoba
podczas oddania taska klient stwierdza że mu to nie działa, bo za każdym razem każe mu rozwiązywać te puzzle itp. tłumaczę mu że to pewnie wina jego komputera lub połączenia internetowego z którego korzysta oraz że "u mnie działa" i u każdego innego też (bo testy wewnętrzne się odbyły!), u jego klientów też na pewno będzie działać, o ile nie są połączeni do botnetu jak on xD
dodam że z klientem mój zespół był oddzielony przez wielki ocean, czyli klient zobaczył funkcjonalność poprzez screenshare
skończyło się to tak że funkcjonalność została odrzucona a klient chyba nadal boryka się z tym problemem
mirki jak radzicie sobie w sytuacjach takich jak ta i podobnych? czy jest to sytuacja bez wyjścia?
jak postępować z klientem który jest tak wyjątkowy jak ten który opisałem?