Aktywne Wpisy

JamaloV8 +320
EA właśnie zbanowało moje konto, bo miałem na Steamie nick "FREE TIBET, F*CK CHINA" i grałem w Apexa z takim nickiem. Co najśmieszniejsze zbanowanego konta nie można odłączyć od Steama, więc każda gra multiplayer od EA, którą mam, jest już niegrywalna. Powtórzę jeszcze raz, bo nie było mnie słychać: FREE TIBET, FUCK CHINA AND EA. #apexlegends #gry #steam #fuckea #chiny
źródło: cxzu
Pobierz
lagomorph +472
Miałem to ogromne szczęście, że udało mi się wyrwać z #kolchoz
Moja rodzina tego nie akceptuje xD. Wszystko zaczęło się od momentu, gdy powiedziałem na spotkaniu rodzinnym, że się zwolniłem z gastrokołchozu by rozwijać swoją działalność. Jak mój stary usłyszał, że nie wstaję o świcie tylko wysypiam się do oporu i pracuję 13-20 lub 14-21, bo sam sobie ustalam godziny pracy, to rozpoczął swój wywód słowami:
- to dlaczego Ty to synek
Moja rodzina tego nie akceptuje xD. Wszystko zaczęło się od momentu, gdy powiedziałem na spotkaniu rodzinnym, że się zwolniłem z gastrokołchozu by rozwijać swoją działalność. Jak mój stary usłyszał, że nie wstaję o świcie tylko wysypiam się do oporu i pracuję 13-20 lub 14-21, bo sam sobie ustalam godziny pracy, to rozpoczął swój wywód słowami:
- to dlaczego Ty to synek

Nie znam się na SMART dysków, wg. was dysk jest jeszcze sprawny?
źródło: comment_mqu56TgydCf09G86wWXKbwkiNSfCSlAs.jpg
PobierzEDIT:
O to chodziło?
źródło: comment_hleYfyW4adEakT3yC4ZR4ng4p2aDdmBw.jpg
PobierzPytam, bo mam wrażenie, że bardzo mi zwolnił (jakby mu się np. cache zapychał), wszelkie kopiowanie/przenoszenie plików trwa o wiele dłużej niż kiedyś. Czasami nawet grająca wtedy muzyka się zacina, stąd moje obawy o stan dysku.
A tak serio - backup mam, spokojnie.
Ale nadal nie wiem, czemu w HD Sentinel jest parametr na żółto, a w Crystalu już jest niby OK.
Najbardziej jest to widoczne przy kopiowaniu plików z/na pamięć przenośną, gdzie teoretycznie powinno trwać to np 5 minut, ale w rzeczywistości pasek dochodzi do końca i trwa tak jeszcze na ostatnich sekundach czasami nawet ponad minutę.
@Rosly: Zerowanie to po prostu nadpisanie wszystkich sektorów ciągiem zer, przydatne np w permanentnym usuwaniu
Nie wiem czy o tym mówisz, ale robiłem skan MHDD i wszystko wyszło ok.
Nie wiem jakie są inne metody skanu bad sektorów, co miałeś na myśli?