Aktywne Wpisy
Viado +19
Aż mnie skręca kiedy o tym myślę - po 35 latach rządów lewactwa w końcu wykształciła nam się wolnościowa partia - konfederacja. I co? I nic - POPIS dalej ma 90% poparcia. Minęło 6 miesięcy od wyborów - dalej to samo a tymczasem mogliśmy już mieć:
- Likwidację ZUS
- Likwidację PIT i wprowadzenie prostego podatku obrotowego
- Likwidację socjału dla ukraińców (i polaków oraz innych narodowości - jak chcesz hajs -
- Likwidację ZUS
- Likwidację PIT i wprowadzenie prostego podatku obrotowego
- Likwidację socjału dla ukraińców (i polaków oraz innych narodowości - jak chcesz hajs -
kornel-mir +189
#alkoholizm #depresja #bezdomnosc Muszę się pochwalić ,że prawdopodobnie już jutro przestanę być osobą bezdomna ,po ponad dwóch latach tułaczki i udręki (o ile znowu nie wykręca mnie na hajs). W dodatku mija 58 dzień bez alko i dragów, a jeśli jutro wypali ,mieszkanie ,odstawie z czasem antydepresanty. Masakra jakie emocje ,wiem ,że mam nockę z głowy ,ale dość przyjemna ta burza neuronów. Trzymajcie za mnie kciuki Mireczki( ͡° ͜ʖ ͡
Otóz grzeje on praktycznie w trybie 0/1. Jak ustawie głowicę na 4 idzie pełna moc nagrzewa się błyskawicznie, na 3 kaloryfer jest praktycznie zimny .
Odpowietrzałem już wielokrotnie i nic nie pomaga.
Co mogę jeszcze sprawdzić ?
#hydraulika #pytanie #remontujzwykopem #remont #ogrzewanie
Komentarz usunięty przez autora