Mecze sie juz jakis czas z przetluszczajaca sie skora na twarzy. Umyje taka twarz rano, jest ladna swieza ale po 4-5h juz sie swieci i mozna rosol na niej gotowac. Jakie kosmetyki rozowe/niebieskie polecicie mi do codziennej pielegnacji twarzy tak zeby skora wygladala normalnie przez caly dzien?
@dessperro: peeling, tonik codziennie, mozesz np. raz na tydzien uzyc maski z glinki mi pomaga probowalem wody micelarnej, nie dziala - to jest chyba tylko do zmycia makijazu przez rozowe
@dessperro to jak tak robisz, to pewnie mocno oczyszczasz cerę i ona musi nadrobić - możesz zmienić żel na łagodny (do twarzy) i po wszystkim tonizować i nałożyć coś co łagodnie nawilża. Po jakimś czasie skóra, która jest nawilżona i ma odpowiednie pH będzie wyglądać lepiej, ale nie oszukujmy się - zanieczyszczenia i praca skóry i tak spowoduje błyszczenie (ale po dłuższym czasie i mniejsze)
10 lat temu Rosjanie mieli jeszcze pozytywny stosunek do Polaków i tutaj nawet nazwali Polaka bratem. Później wszystko się zepsuło przez politykę zachodu względem Ukrainy. #wojna #ukraina #rosja #polska #polityka
#kosmetyki
#fryzjer
#niebieskiepaski
#rozowepaski
@StaryZdzich: Glownie myje sie pod prysznicem zelem. Przed snem zwykle mydlo.
mi pomaga
probowalem wody micelarnej, nie dziala - to jest chyba tylko do zmycia makijazu przez rozowe
Komentarz usunięty przez autora