Możecie mi polecić jakieś dobre buty na siłownie (najlepiej do 150 zł)? Głównie do siadów, bo martwe ciągi robię bez butów. Chciałabym, żeby miały usztywniane pięty (piorytet) no i podwyższenie(może być, nie musi). Myślałam nad powerliftami ale w tej cenie ciężko będzie chyba je poszukać. Pięty chcę usztywnione, bo mam wadę stopy i mi pięta ucieka do środka. #mikrokoksy #silownia #mirkokoksy
@turtledove wysokie air force one .najlepsze. Ale jak ma byc tanio to zwykle trampki conversa daja rade. Najwazniejszy jest slomiany zapal w cwiczeniach
@btwinnn ja wlasnie stosuje i bardzo chwale. Naprawde buty jak sa dobrze zawiazane to naprawde stabilizuja kostki bdobrze i polecam te buty bo sa naprawde do wielu aktywnosci . Dlatego sa drogie bo to sprawdzony sort
@btwinnn ja osobiscie nie czuje braku stabilnosci .zazwyczaj na silke chodze w af1 albo puma sky2hi. I oba sie sprawdzaja jak zloto. No ale ile osob tyle opini .
@beefislife wlasnie ja bym to nazwal stabilizacja a nie ograniczeniem ruchu , nie jestem zawodowcem ale jakims amatorem tez nie,moge sie myslic . Ale ja sobie chwale i z czystym sumieniem polecil bym kazdemu.
@beefislife szczerze nigdy nie mialem na nogach specialnych butow do dzwigania ciezarow. Czy myslisz ze polamatorowi zrobi duza roznice uzywajac takowych. Tymbardziej ze sa pewnie nie tanie bo za dobre (jak ze wszystkim) trzeba wybulic
@7Lutyoo: @beefislife: Też się nad tym zastanawiam, czy warto inwestować w takie buty, które są mi potrzebne dosłownie tylko do przysiadów... Na upartego mogę zwykłe trampki i podkładać krążki pod pięty (niemobilny staw skokowy).
#mikrokoksy #silownia #mirkokoksy
Ale jak ma byc tanio to zwykle trampki conversa daja rade. Najwazniejszy jest slomiany zapal w cwiczeniach