Wpis z mikrobloga

@Nemorta: Odinstaluj Tindera i poszukaj sobie "przyjaciół" gdzie indziej. Przez taką babkę jak Ty zmarnowałem kilka miesięcy, bo się zabujałem po uszy, a ona stwierdziła, że niczego nie szuka i chciała się pokolegować.
Tinder – mobilny portal randkowy korzystający z technologii lokalizacji.
@Nemorta: Biorąc pod uwagę jaką tinder ma renomę i że nie jest to bez powodu to siedzenie tam będąc w związku może być odebrane negatywnie. Chcesz to tam siedź, jak informujesz tych co piszą że nie mają na co liczyć i twojemu to pasuje to #!$%@? to kogo obchodzi. Ale nie udawaj wielce oburzonej twierdząc że porównywanie tindera do roksy jest kłamstwem. Bo na obu tych portalach ludzie umawiają się na
@Skyworld zgadzam się z tym, że na tinderze można szukać seksu I wiem, że niektóre osoby tak robią. Lecz porównanie tindera, w całkowitym tego słowa znaczeniu, jest nieprawdziwe. Ponieważ roksa służy jedynie do szukania seksu, tinder nie. Plus dodatkowo na roksie seks jest płatny, na tinderze z reguły nie. Zatem można powiedzieć, że tinder i roksa są w pewnym sensie do siebie podobne, lecz nie można ich porównywać.