Aktywne Wpisy
djpatri +21
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +27
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
parzyste - wjeżdżam rozpędzony w drzewo
nieparzyste - żyję dalej
@Chris_Cornell: widzę, że każdy nawrót myśli suicydalnych doskwiera coraz mocniej, przykładowo pół roku temu nie pisałem listów pożegnalnych
Kolega co kiedyś s--------ł z psychiatryka ma dożywotnio 2000 zł
Jakbyś miał adidasa to bym zrozumiał chęć zabicia się, a tak to w------e. Dostaniesz zasiłek i tyle.
Skąd jesteś ?
Ja powinienem odkładać pieniądze, bo mam raty do spłacenia ale mam w------e i jade na wycieczkę. Najwyżej s-------e do Argentyny ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ciesz się życiem. Jak ci wpisali, żeś niepełnosprawny to takiego udawaj przed rodziną. Najlepiej takiego psychola jak
Wiem, że to trudne ale z czasem będzie ci coraz łatwiej wszystko przyjąć na klatę.
Masz jakąś rodzinę ? Albo kogoś bliskiego ?Mamę, tatę ? Jeżeli tak, to pojedź może na parę dni to rodziców. Dobrze ci to zrobi :)
Są sytuacje, na które nie da się mieć w------e. Tylko potwory nie mają uczuć
Ale twoja sytuacja, nie nakeży chyba do tych drugich. To jest coś, co możesz zmienić.
Sport naprawdę pomaga na psyche. Rośnie pewność siebie, stabilizuje się gospodarka hormonalna, zmniejszasz ryzyko raka, maleje kortyzol (stres) no i lepiej śpisz (。◕‿‿