Wpis z mikrobloga

Zabijać się z powodu takiej pierdoły ? Trzeba mieć nayebane ( )

Jakbyś miał adidasa to bym zrozumiał chęć zabicia się, a tak to w------e. Dostaniesz zasiłek i tyle.
  • Odpowiedz
@spermiarz Może ci się spermy za dużo nazbierało, co ? Weź zluzuj wory, to ci przejdzie Mister Spermiarz ( ͡º ͜ʖ͡º)

Ja powinienem odkładać pieniądze, bo mam raty do spłacenia ale mam w------e i jade na wycieczkę. Najwyżej s-------e do Argentyny ( ͡º ͜ʖ͡º)

Ciesz się życiem. Jak ci wpisali, żeś niepełnosprawny to takiego udawaj przed rodziną. Najlepiej takiego psychola jak
  • Odpowiedz
@spermiarz Nie myśl stary, musisz nauczyć się mieć w------e. Do wszystkiego podchodzić trzeba na luzie.

Wiem, że to trudne ale z czasem będzie ci coraz łatwiej wszystko przyjąć na klatę.

Masz jakąś rodzinę ? Albo kogoś bliskiego ?Mamę, tatę ? Jeżeli tak, to pojedź może na parę dni to rodziców. Dobrze ci to zrobi :)
  • Odpowiedz
@LittleWhite: przez 20 lat życia udawało mi się wypierać emocje w zasadzie bezwysiłkowo, jednak z czasem uczucia zaczęły zalewać mnie do stopnia, w którym perspektywa lotu ptaka stała się dla mnie nieosiągalna; obecnie muszę szukać innej - dojrzalszej od uciekania - metody
  • Odpowiedz
@spermiarz tylko, że z takim podejściem o jakim mówiłem znacznie rzadziej będziesz czuł się źle.

Są sytuacje, na które nie da się mieć w------e. Tylko potwory nie mają uczuć

Ale twoja sytuacja, nie nakeży chyba do tych drugich. To jest coś, co możesz zmienić.

Sport naprawdę pomaga na psyche. Rośnie pewność siebie, stabilizuje się gospodarka hormonalna, zmniejszasz ryzyko raka, maleje kortyzol (stres) no i lepiej śpisz (
  • Odpowiedz
@LittleWhite: skoro już teoretyzujemy: intuicyjnym przeciwieństwem ucieczki jest konfrontacja - i faktycznie, ma ona wiele sensu - lecz w ostatnich dniach nie odnalazłem w sobie właściwie żadnych sił, przez co, od zaniedbania snu, odżywiania, higieny oraz relacji (nie tylko z innymi, bo i z samym sobą), zacząłem pogrążać się w smutku skutkującym już nieodpierającą się suicydalnością
  • Odpowiedz