Wpis z mikrobloga

To jest zaiste magiczne jak schizofreniczną grupa są wykopki.
"Kobiety są równe facetom, też mają pracę, to nie XIX wiek, żeby były zależne od faceta. BA! Niektórzy stawiają śmiałe tezy że czasem nawet podrywają"

No chyba, że zaręczyny, to nic nie poradzi musi siedzieć na dupie i czekać aż facet sie domyśli. Zapewne gdyby dał pierścionek z mniej niż 2k to można mu splunąć w twarz. I jest to też opinia kobiet.

"Redpillowcy to debile, w ogóle biologiczne imperatywy w XXI wieku? Kobiety chcą jednego? Boże jakie dzieci!"
"Te Janusze xD <> Ale kisne z nich, dajcie mema z nosaczem"

No chyba, że nie i kobieta może urodzić tylko w małżeństwie, na które trzeba2 lata przygotowań a tu 30 (!) rozumiecie 30 lat, no jak tu rodzić?! I to jest też opinia kobiet

I tak dorasta kolejne pokolenie nosaczy...
##!$%@?
  • 7
@flejuszek: ja też miałbym #!$%@?. I sądziłem że w nowym społeczeństwie to jest ogólne podejście, że kto chce uczestniczyć w tradycjach to luz, zero presji.
A tu przychodzi temat i dupa, kobieta biedna niewolnica czeka, aż pan facet się oświadczy bo ona czeka aż będzie mogła dzieci wydać, bo to takie istotne, no a skoro nie ma papierka, to lepiej niech idzie szukać innego i to szybciutko bo przecież MA TAKI
Ogólnie padł tam tekst:
"no jak kobieta widzi, dokąd to zmierza (a są w związkach tylko dla dzieci) to szuka innego, który da jej czego chce"

Normalnie takie teksty ladują pod #mizoginia i #bekazestulei
Ale nie. To było dobre podsumowanie komentarzy.
@Naxster ile ludzi tyle poglądów i sytuacji. Sama mam wiele koleżanek które w pewnym momencie po prostu zaczęły rozmowę 'jak widzisz dalej nasz związek, może to już dobry moment żebyśmy się pobrali?' w naturalny sposób.
Ja też długo czekałam na oświadczyny, delikatnie sugerowalam mojemu już narzeczonemu że fajnie by było ( ͡° ͜ʖ ͡°), oczywiście rozmawialiśmy też luźno na tematy związane z małżeństwem, dziećmi itp., dałam mu przestrzeń
@flejuszek: chciałbym, ale przeraża mnie jak bardzo inni potrafią byc pozbawieni ludzkości. Czuję się czasem, że bez generalizacji daję im zaufanie na które nie zasługują. Myślisz, że ktoś ma rigcz a on traktuje cię jak przedmiot. Przynosisz niesatysfakcjonującą ilość profitów to się zmieni.