Wpis z mikrobloga

18+ nsfw

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@uirapuru to nie lepiej kupić sobie lalkę? W dotyku zapewne podobna a można dostosować biust i duża szansa że jest inteligentniejsza jeśli wbudowali jej google asystenta...
@Loloman: hm, projektujesz na mnie swoje stereotypy? znam kilka dziewczyn ze sztucznym biustem i pare razy nawet takich dotykałem, nie przeszkadza mi a nawet podoba się. A dziewczyny miłe i normalne. Spróbuj może sam, zanim osądzisz.

(mam na myśli dziewczyn, nie sztucznych cycków)
@uirapuru ale czemu mam próbować normalnych dziewczyn skoro mowa o sztucznych? Mnie nie rajcuje dotykać silikonu. Ani to przyjemne ani właścicielki takich nie są ostoją inteligencji. Przyznaje że lalki nie dotykałem dlatego tylko zakładam że będzie podobna, a kto wie może nawet przyjemniejsza. Nic nie zastąpi naturalnie jędrnych cycków.
@uirapuru upraszczam. I zawsze odróżniamy z przymusu a z własnej woli. Nadal byłaby sztuczna, tylko nie można by jej osądzić np. jej inteligencje tak jak te z własnej woli.
@Loloman: niech będzie - wolisz lalkę, to Twoja sprawa. Uważam, że wielu dziewczynom z implantami biustu nic nie brakuje, a leczą tym sobie czasem nawet cechy charakteru, które pozostają nienaprawione u zwyklych dziewczyn. Pewność siebie i swojego ciała to najlepszy afrodyzjak.