Wpis z mikrobloga

@SebastianSynJanuszaIGrazyny: Konkretnie to relaunch nie rebranding. Nazwa "Lisk" zostaje

20 lutego 2018 r. Lisk ponownie zaprezentuje swoją markę i jej produkty w obszernej prezentacji w (dotychczas) nieujawnionej lokalizacji. Czego możemy się spodziewać po ponownym otwarciu?

1. Całkowicie nowa interaktywna aplikacja Lisk Desktop / Web
2. Przerwanie pracy Lisk Nano i Lisk Explorer
3. Nowy portfel Lisk zintegrowany z aplikacją Lisk
4. Nowe elementy brandingu, UI i UX dla wszystkich produktów i
@Lisek77: oby tylko BTC róśł, bo jak widać powiązanie alty-btc jest mocne.... mój znajomy twierdzi że sprzeda liski jak osiągną kurs 400USD, IMO wierzy trochę w złote góry, a może się mylę?
@tylkoanon: jedno jest pewne, ciągły wzrost na BTC o parę % dziennie daje wzrost na lisku kilka razy tyle. niestety, ale analogia występuje również przy stratach z tego co zauważyłem, na chwilę obecna bardzo możliwe jest, że BTC będzie rósł po spadku do 9200 USD i daj Boże kończą się coroczne styczniowe spadki na BTC, niech wali na ATH. dla liska to by było błogosławieństwo a dla mnie majątek ( ͡
@tylkoanon: do tej pory siedziałem tylko na BTC, ale uważam że to gra nie warta świeczki, zbyt duży rynek, zbyt małe wzrosty, wolę zaryzykować na krótko i zarobić sporo, niż nie spać miesiącami z btc w kieszeni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SebastianSynJanuszaIGrazyny: sam robiłem research pod koniec grudnia odnośnie liska kilka prognoz jakie znalazłem na koniec 2018 to:
*0-100$ - realiści którzy po przełożonych terminach zmienili zdanie o lisk
*100 - 200 $ -"specjaliści" którzy co roku prognozują ceny krypto (i w większości się mylili bo ich prognozy były zwykle dwukrotnie zaniżone, czyli wzrosty były jeszcze większe)
*200 - 500$ "Youtuberowi "znawcy"
*1000$ - kilka postów na reddit, największe marzenia o jakich