Aktywne Wpisy
Najsmutniejsza scena w filmie, przy której zawsze płaczesz(lub nie, jeśli też zgrywasz twardziela ( ͡° ͜ʖ ͡°)) to Twoim zdaniem jaka i z jakiego filmu?
#glupiewykopowezabawy #filmy #pytania
#glupiewykopowezabawy #filmy #pytania
PetalMind +161
Właśnie zerwała ze mną dziewczyna bo wymagam zbyt dużo uwagi(chce się przytulać) i za dużo mówię skarbie, rybko etc XDDDD nie wiedziałem że podstawowe rzeczy to za dużo dla dzisiejszych kobiet
#zalesie
#zalesie
#ps4
@Matrix019: no rozumiem uprzedzenie.
Same gry na podstawie filmów, #!$%@? MMO, strasznie nijaki MvC i gierki na smartfony... Ale tutaj robi to normalne studio i to będzie pełnoprawne AAA, które nie powstało w 6 miesięcy na kolanie. Nie jest to też na podstawie żadnego filmu lub konkretnego komiksu.
Z gier na licencji ostatnio jeszcze wyszli Strażnicy Galaktyki od Telltale Games. O ile lubisz filmowych Guardiansów i gameplay jaki oferują gry od
( ͡º ͜ʖ͡º)
Jednak chciałabym żeby zrobili tak jak w przypadku Crasha- trzy gry na jednej płycie, w przypadku Sir Fortesque byłaby to jedynka, dwójka i remaster reamstera z PSP czyli Medievil Resurrection.
@czesu: ja bym powiedział że to taki action RPG. System walki świetnie rozwiązany, zaraz po tym zacząłem grać w wiedźmina i nie ma porównania jeżeli chodzi o walkę z przeciwnikami, zwłaszcza jeżeli jest ich kilku, panowie z CD project powinni brać z nich przykład. Świetny balans jeśli chodzi o trudność w grze. Na
Zresztą PC i tak ma od groma więcej exclusivów chociażby ze względu na wsteczną kompatybilność także jeżeli to jest dla kogoś głównym wyznacznikiem dobrej platformy to nie ma
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora