Wpis z mikrobloga

Nie wiedziałem że z #roksa jest taki wielki problem w weekendy, w ostatni weekend miałem w #taxi trzech klientów szukających wrażeń z paniami #!$%@?, siedząc w taxi obdzwonili z 50 #!$%@? z roksa i odloty albo poczta albo nie odbiera... Po 2 h dzwonienia pojechaliśmy do burdelu. #gdansk
  • 25
  • Odpowiedz
@gali20: Też nie korzystałem nigdy ale jak to przeczytałem to mi się jakoś skojarzyło z wycieczkami last minute :) Trochę beka
  • Odpowiedz
moze to jest pomysł na biznes apka ktora na mapie pokaże dostępność Pań w okolicy, ceny, zakres, itd. :)

@dsctom: I potem kampania z UBERem tak jak to robią pączkarnie w tłusty czwartek :) Widzę oczami wyobraźni te bilbordy i mailingi: "Darmowa podwózka na ku#wy z naszą aplikacją."
  • Odpowiedz
@junx: No i oczywiście program lojalnościowy, kody rabatowe, karta multisport czy inne dla stałych klientów. Mysle powoli nad schematem i brandingiem
  • Odpowiedz
  • 3
@dsctom w rozi było coś takiego, pieczątki jak na kawę w Mc..
6 klientow i masz wódkę 0.7
10 klientów i masz 300 zł
@LuckyLuq rozi istnieje, nie jeżdżę tam bo chamstwo straszne, wolę mercedes XD
Oczywiście jako taxi, sam nie korzystam bo odraza mocno
  • Odpowiedz
paniami #!$%@?

@gali20: Paniami #!$%@? xD

Mi kiedyś dały burdelmamy 100 zł za przywiezienie 2 Włochów. Skurczybyki brały przy mnie z bankomatu 2k zł na #!$%@? w burdelu. Chyba burdelmama widziała ich portfel bo dała mi stówe
  • Odpowiedz