Aktywne Wpisy

Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
źródło: temp_file6317156599908685134
Pobierz
Phantom-Zero +1
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?

#xiaomi #smartfon
źródło: comment_x608WAt5Jm32gQtJQwmZCHNvsxYhKBKS.jpg
PobierzJak nie wiesz, to nie mów. Nie chce miui polska, chce mieć normalne aktualizacje przez OTA
@Pliseq: Czytaj miuipolska forum i forum na miui.com - założ tam jakiś wątek, a moze już jest jakiś, pod który się podepniesz.
źródło: comment_vB6sldyL5xEcPkZGzZ7sHYHracstqjP2.jpg
Pobierzźródło: comment_vIpxxxU1SdayWdLhHJNUOEvLdK1KtxNq.jpg
PobierzMnie to wygladą na zmodyfikowany bootloader, dlatego ten komunikat nie znika po updacie ota. Jak wyjda romy global w wersji fastboot to przeflashowanie Miflashem może rozwiązać problem.
@Pliseq: no jest, 9.2.3.0. http://en.miui.com/thread-1501658-1-1.html
Ale jej nie zainstalujesz przez OTA, bo masz syfMIUI. Jedynie MiFlash w tej sytuacji pomoże.
@Pliseq: ja ostatnio chciałem na zablokowanym Redmi 4A zainstalować, coby mieć pewność, że oficjalny global stable, ale nie dało rady. Jest jeszcze coś takiego jak XiaoMiTool, ale nie miałem okazji sprawdzić działania.
Nie widziałem jeszcze oficjalnego systemu z numerowaniem ostatniego członu wersji.