Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Dlaczego wszechobecna na mirko mizoginia jest akceptowana przez moderację? Za rasizm czy homofobię są bany, a jak ktoś pisze teksty w stylu "kobiety nadają się na tylko na worki na spermę" to zgłoszenia są odrzucane? Wiem, że autorami takich wpisów są głównie nastoletni chłopcy, dlaczego nie pokazać im że takie zachowanie jest źle widziane? #pytanie #wykop

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
  • 18
I żeby rozładować frustrację płynącą z powyższych i innych mizandrycznych doświadczeń, niektórzy mężczyźni bywają złośliwi dla kobiet.

@przesympatyczny_pan: Mi bardziej przeszkadza powszechna rozwiązłość i próżność dzisiejszych kobiet, stąd ewentualny hejt z mojej strony. Postanowiłem sobie, że nigdy nie będę miły i pomocny dla żadnej kobiety tylko dlatego, że jest kobietą a co jest mocno forsowane w Polskim społeczeństwie. Bo one to cynicznie wykorzystują. Nawet już nie ustępuję kobietom miejsca w autobusie
@MagnitudeZero: ale Ty musisz miec smutne zycie...

@AnonimoweMirkoWyznania Bardzo sluszna uwaga. Testy typu 'worek na sperme', albo 'to trzeba bylo jej #!$%@?' sa tu na porzadku dziennym.
Nachodzi mnie zawsze taka refleksja jak BARDZO sfrustrowanym i spolecznie niedorozwinietym trzeba byc, by glosic w takie teorie. Brnijcie Panowie dalej w swoich przekonaniach ze wszystkie kobiety to #!$%@?, materialistki i atencjuszki i czekajcie az to zaowocuje #foreveralone. Nawet mi was nie szkoda