Aktywne Wpisy
mirkiswirki +85
Aktualnie mam 32 lata i przez chwilę zastanowiłem się nad tym co będzie zawodem przyszłości.
Ale żeby coś przewidzieć trzeba zrozumieć dotychczasowe trendy i tak sobie myślę kto wygrał życie, a kto przegrał.
Lata 1990-95
Czasy dzikiej prywatyzacji, otwarcia granic, zmian politycznych
+ kto znał angielski lub miał studia wygrał życie (rynek pracodawcy ale wykształconych niewiele)
+ kto otworzył firmę import export (brak towarów zachodnich i w ogóle każdych)
+ kto zakupił
Ale żeby coś przewidzieć trzeba zrozumieć dotychczasowe trendy i tak sobie myślę kto wygrał życie, a kto przegrał.
Lata 1990-95
Czasy dzikiej prywatyzacji, otwarcia granic, zmian politycznych
+ kto znał angielski lub miał studia wygrał życie (rynek pracodawcy ale wykształconych niewiele)
+ kto otworzył firmę import export (brak towarów zachodnich i w ogóle każdych)
+ kto zakupił
ChwilowaPomaranczka +196
Drogie dzieci, nie bajtujcie na wykopie bo was zmiecie z planszy xD Dzwoniono właśnie do mnie z Komendy rejonowej Warszawa Ochota celem stawienia się na komendzie i złożenia wyjaśnień w sprawie mojego małego bajta xD mam być o 16. Wgl jakim cudem ustalono moją tozżsamosc w ciągu 2h? @a__s wy te dane użytkowników rozdajecie na priv czy co? Dajcie plusa a zawolam co mi powiedzą i co ja powiem im. #wykop #
Dlaczego wszechobecna na mirko mizoginia jest akceptowana przez moderację? Za rasizm czy homofobię są bany, a jak ktoś pisze teksty w stylu "kobiety nadają się na tylko na worki na spermę" to zgłoszenia są odrzucane? Wiem, że autorami takich wpisów są głównie nastoletni chłopcy, dlaczego nie pokazać im że takie zachowanie jest źle widziane? #pytanie #wykop
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
pees. napisz do mnie to się zakumplujemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Asterling}
@ parhelia:
No i tak właśnie powinno być. Nieważne kto kogo obraża, chamstwo powinno być nagradzane banem. (Chociaż nazwanie kogoś stulejarzem wydaje mi się mniejszą obelgą niż wspomniany we wpisie worek na spermę.)
Zaakceptował: Asterling}
@przesympatyczny_pan: Mi bardziej przeszkadza powszechna rozwiązłość i próżność dzisiejszych kobiet, stąd ewentualny hejt z mojej strony. Postanowiłem sobie, że nigdy nie będę miły i pomocny dla żadnej kobiety tylko dlatego, że jest kobietą a co jest mocno forsowane w Polskim społeczeństwie. Bo one to cynicznie wykorzystują. Nawet już nie ustępuję kobietom miejsca w autobusie
@AnonimoweMirkoWyznania Bardzo sluszna uwaga. Testy typu 'worek na sperme', albo 'to trzeba bylo jej #!$%@?' sa tu na porzadku dziennym.
Nachodzi mnie zawsze taka refleksja jak BARDZO sfrustrowanym i spolecznie niedorozwinietym trzeba byc, by glosic w takie teorie. Brnijcie Panowie dalej w swoich przekonaniach ze wszystkie kobiety to #!$%@?, materialistki i atencjuszki i czekajcie az to zaowocuje #foreveralone. Nawet mi was nie szkoda
@Sacred_Dance_Of_The_Demon: Z tym, że ja nie stosuje takich tekstów XD Nie myl mnie z przeciętnym stulejarzem. Ja po prostu chciałem zaprezentować racjonalne podejście do tematu bez chamstwa. Nie warto być miłym dla kobiet ani szukać sobie żony wśród przedstawicielek cywilizacji zachodniej bo jest ona przegnita.
Musiales miec bardzo wiele przykrych doswiadczen z kobietami w przeciagu swojego zycia, by w ten sposob generalizowac, a jednoczesnie niewiele stycznosci z ta 'cywilizacja NIEzachodnia' by ja tak idealizowac.
Pamietaj ze 'trawa jest zawsze zielensza po drugiej stronie"...