Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Natalia-_- +102
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Jak zgrać sms i kontakty z telefonu na komputer? Tak, żeby dało się je podejrzeć na komputerze ale też przerzucić na nowy telefon. Problem jest taki, że na starym fonie coś mi się zepsuło ze sklepem google play i nie mogę zainstalować żadnych aplikacji. Dostaję tylko komunikat "aplikacja zostanie wkrótce zainstalowana na twoim użądzeniu" ale to "wkrótce" nie następuje nigdy... Resetowałem ustawienia aplikacji google play i czyściłem dane ale to nie pomaga. Jak w takim razie zgrać dane na kompa bez aplikacji typu sms restore?
Ale nie wiem czy będzie się dało je przejrzeć na komputerze.