Wpis z mikrobloga

#iota
Kolejny przykład jak IOTA była napompowana przy wejściu i dlaczego nie rośnie.
XRB jest 21 mniej niż IOTA. Mimo to:
Na wejściu kosztuje 71 razy mniej .
Od początku XRB maksymalnie wzrosło 4 000 razy.
IOTA zakładając że ktoś kupił za 0.16$ ( tyle najwięcej spadła) wzrosła maksymalnie 33 razy .
W czasie od 6 grudnia gdy IOTA spada XBR poszło w górę 91 razy.

Takich jeden z wielu przykładów. Zawsze powinna się zapalać lampka ostrzegawcza jak na rynek wchodzi waluta i bardzo szybko jest w TOP10.
  • 8
@buddookan: Może i masz racje. Od wzrostów obserwuje IOTE i dużo o niej czytam, szukam newsów i powiem Ci że ten projekt i idea są świetne, jeśli czasem wychodzą negatywne informacje bądź komentarze które mają sens, zaraz przebija je myśl o tym że BOSH wiąże duże plany z IOTĄ , a kolosy tego pokroju nie lubią tracić. Narazie tangle jest w fazie testów, ale kto wie co będzie za 10 lat?
@Wildangel: Słyszałem o nim. Wiem że dawał dowód wpłat na cele charytatywne. Coś ciężko mi uwierzyć że nie sprzedał w 2013 roku przebiło 1200$. Może to jakaś akcja promocyjna, a dowód wpłaty pochodził z innego źródła.

Ja wiare mam . Nie mam bólu. Zwracam tylko uwagę na to co sie dzieje na rynku. IOTA wypada na razie bardzo blado.
@buddookan: Nie sądzę żeby to była ściema. Mało kto lubi rozdawac pieniądze, a jak już to robią to pokazują swoją twarz by się wypromować. Może wierzył w projekt i myślał , że skoro osiągneło 100 i spadło, później 1000 i spadło to następnym razem wyjdzie jeszcze wyżej. Zauważ że BTC wystrzelił do 20 tys dopiero w 2017 na sam szczyt.
@buddookan:
2,100,000,000,000,000 total actual satoshi
2,779,530,283,000,000 total actual IOTA
See what I'm saying? Both Bitcoin and IOTA are using different metrics, but total units of IOTA and Bitcoin are actually not far of each other.