Wpis z mikrobloga

@Sosnus: Dzień dobry, z tej strony kłania się Krystyna Topór z Willi Karpatia.
Próbowaliśmy odszukać namiary telefoniczne na Pana ciocię. Niestety podczas rezerwacji nie zanotowaliśmy numeru telefonu. Czy mogę Pana prosić o podesłanie numeru telefonu? Chcielibyśmy spokojnie, bez emocji porozmawiać o zadośćuczynieniu za tę przykrą historię.
Z góry pięknie dziękuję!
  • 215
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@villa-karpatia: Szczerze i serca radzę zatrudnić dobrą kancelarię i dać nauczkę tutejszym osobnikom, pomawianie, zniesławienie, umieszczanie fałszywych opinii jest karalne i oni powinni się o tym przekonać. Krzyk tutejszego motłochu kończy się kiedy trzeba wyjść z internetu.
I proszę się nie martwić, tutejsze afery mają to do siebie że szybko się kończą, jak sobie socjopaci znajdą inną ofiarę.
  • Odpowiedz
@Niewierny_Mops: Ciekawe czy wy byście tak cwaniakowali gdybyście musieli to wszystko robić po swoim nazwiskiem i ze zdjęciem gęby online, aby wasza rodzina, znajomi, pracodawcy wiedzieli z jaką patologią przyszło im obcować.
@Waszplayertostulejkowaspierd0lina: Nie bez powodu od dawna mam Cie zablokowanego, naucz się znaczenia słowa hipokryzja i wracaj do swojego patokontentu bo widać Twój mały móżdżek nie pojmuje że lincz jaki urządziliście dla zabawy jest niewspółmierny do ich
  • Odpowiedz
@villa-karpatia: Ty, to napiszcie jej wiadomość fejsbukiem czy tam linkdinem. Tak wam dobrze poszło wystalkowanie kompletu szczegółów na jej temat, że spokojnie odnajdziecie ją ponownie ( )
  • Odpowiedz
Ciekawe czy wy byście tak cwaniakowali gdybyście musieli to wszystko robić po swoim nazwiskiem i ze zdjęciem gęby online, aby wasza rodzina, znajomi, pracodawcy wiedzieli z jaką patologią przyszło im obcować.

@ImYourPastClaire: szef mnie nawet obserwuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

lincz jaki urządziliście dla zabawy jest niewspółmierny do ich zachowania

Kto sieje wiatr... ten zbiera burzę ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz