Wpis z mikrobloga

@Hoggie: z form związków tych witamin, składui. Kilka razy już tu pisałem post o tym na kilka stron. Nie chce się powtarzać co 3 dni z tym samym. Co do Swansów - coś nie tak jest z ich linia produkcyjną - obojętnie jakie produkty często są posklejane, roztopione lub słabo zespomone - dodatkowo dają niestandaryzowane ekstrakty.
  • Odpowiedz
@Kasahara: Jasne, kojarzysz może gdzie można porównać "jakość" form związków? Mógłbyś podlinkować post jak kojarzysz gdzie go wrzucałeś? - nie mogę znaleźć w Twojej aktywności
  • Odpowiedz
@Hoggie: https://www.youtube.com/watch?v=pOkZ9ORYXB4 tu trochę o tym opowiadam. Postu nie kojarze, za duzo tu pisze. I ten najrozleglejszy był miesiąc temu - wybacz, ale po prostu za dużo tego leci. Z tego co pamietam w KFD nie podobał mi się dodatek żelaza, niektóre formy B, brak d3, mk7 oraz to, ze są w tabletce a nie kapsułce i coś jeszcze, ale ulecialo mi. Nie uważam, ze są najgorsze - bo są uczciwie
  • Odpowiedz
@Kasahara:
Super! Właśnie o to mi chodziło. KFD właśnie ma moim zdaniem jedne z najlepszych suplementów pod względem cena/jakość+wygoda. Filmik już widziałem :)
  • Odpowiedz
@ethics: NOW Adam lub Orange Triad jeśli budżetowo, jeśli na bogato do Multiwitamina Doctor's Besta i na początku sobie odpowiedzieć na pytanie czy faktycznie multi nam potrzebna
  • Odpowiedz