@sorasill: Dzięki, na pewno ogram Horizona. U mnie PS4 od czerwca 2016. Te co wymieniłem bardzo polecam. Do tego dodałbym multiplatformowe Metal Gear Solid V Phantom Pain i Rise of The Tomb Raider. W pierwszym świetny gameplay, w drugim piękne widoki i przyjemna rozgrywka.
@sorasill: stawiam że chodzi i exy :) Nie grałem w sporo szczególnie nowych bo nadrabiałem starsze, nigdy nie mialem plejaka i musiałem przejść sporo remasterow i Uncharted 4 z dodatkiem, Horizon complete edition i bloodborne goty czekają na swoją kolej Do tej pory tak
@sorasill: To dodaje Plants vs Zombies: Garden Warfare 2. W 1 zrobiłem platynę niedawno i dalej gra sporo osób. Rocket League, Table Top Racing: World Tour, to jeśli chodzi o multi. Single to Valiant Hearts: The Great War, Wolfenstein, Life is Strange.
1. ...
2. ...
3. ...
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
2. RDR 2
3. Bloodborne
TLOU
Uncharted 4
Crash
1. Bloodborne
2. The last guardian
3. Persona 5
horizon zero dawn
uncharted 4
bloodborne
2.Uncharted 4
3. The Last of Us
Gta
The last of us
Bloodborne
2. Bloodborne
3. Nier:Automata
1. TLOU
2. Crash
3. The Last Guardian
4. Uncharted
1. Bloodborne
2. seria Gravity Rush (Gravity Rush 2 jeśli musi być koniecznie tylko jedna gra)
3. seria Uncharted (U4 jeśli jw)
1. Blodborne
2. Uncharted 4
3. Nier Automata
Bo chodzi tylko o exy?
Nie grałem w sporo szczególnie nowych bo nadrabiałem starsze, nigdy nie mialem plejaka i musiałem przejść sporo remasterow i Uncharted 4 z dodatkiem, Horizon complete edition i bloodborne goty czekają na swoją kolej
Do tej pory tak
1.TLOU
2. Uncharted 2
3. Beyond two souls
@Croudflup: strasznie slabe imho. Polecam za to Heavy rain - 10/10
Wiedźmin 3, bo jeszcze nikt nie wymienił, ale Ty przecież wiesz :D
Beyond two souls
Until Dawn
[Ale to wsio interaktywne filmy]
TLOU, Horizon i Uncharted już czekają na swoją kolej :]
1. TLoU
2. Wiedźmin 3