Aktywne Wpisy
mike-contractors +44
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Blueweb +5
Mam dosyć wstydliwy problem. Poznałem wspaniałą dziewczynę, ja 25 lat, ona tak samo. Wpatrzona we mnie jak w obrazek, chce spędzać ze mną każdą wolną chwilę, zakochana po uszy. Dobrze nam ze sobą, dogadujemy się i tak dalej, ale to nie o tym.
Ostatnio usłyszałem coś, czego się obawiałem: chce rozpocząć współżycie seksualne. Nie obawiam się tego, że mimo swojego wieku jestem prawiczkiem, bardziej obawiam się, że mój penis jest za mały. Jest znacznie poniżej przeciętnej, około 10 centymetrów długości we wzwodzie i 12 centymetrów obwodu. Boję się, że to nie wystarczy, dlatego tyle zwlekałem z rozpoczęciem współżycia. Boję się, że nawet standardowy kondom będzie zbyt luźny. Boję się przy niej rozebrać, przystrzygłem nawet włosy tam na dole, aby chociaż optycznie wydawał się większy.
Czy jest dla mnie jakaś nadzieja? W cudowne tabletki i inne środki na powiększenie członka nie wierzę, poza tym nie mogę czekać kilku miesięcy na efekty.
#zwiazki #seks #sex #rozowepaski #niebieskiepaski #medycyna
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora