Wpis z mikrobloga

Dziewczyna przyłapała mnie na masturbacji i uważa, że ją zdradziłem.

Trzy dni temu dziewczyna przyłapała mnie na masturbacji do filmu p---o i nie odzywa się do mnie od tego czasu. Powiedziała mi tylko, że masturbacja do innej kobiety to jest dokładnie to samo co zdrada - s--s fizyczny z inną kobietą. Mieszkamy razem od roku, ale po raz pierwszy wyjechała mi z czymś takim. Owego feralnego dnia prosiłem ją o s--s, ale powiedziała, że ją głowa boli więc jak inaczej miałem zaspokoić swoje pragnienie? Iść na dziwki? Co mam teraz zrobić? Sprawa jest poważna. Dziewczyna poinformowała już swoich i moich rodziców o rzekomej "zdradzie". K---a mać!!!

#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#s--s #truestory
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Piccawode:

powiedziała, że ją głowa boli

ja p------ę xD jeśli to prawda to ja bym od niej s--------ł jak najdalej. dziewczyna z którą jesteś X czasu mówi twojej matce, że waliłeś konia? no k---a rzeczywiście materiał na żonę xD
  • Odpowiedz
@Piccawode: Ja p------ę, dojrzałość emocjonalna 14- latki XD Jak ona nie miała ochoty na s--s, to nie ma prawa mieć do Ciebie pretensji o marszczenie freda. To poinformowanie rodziców, to jakaś masakra w ogóle :D
  • Odpowiedz
@Piccawode: Andrzej nie denerwuj się. Lepiej późno niż wcale. Ładnie pożegnaj się z Panią i znajdź taką co nie ma mentalnie 14 lat. Trochę czasu zmarnowałeś, a tu taka logika. Ukrywała ją przed Tobą, a tu jednak - wyszło. Ja to bym strzelała facepalmem podczas pakowania swoim rzeczy jakby mi różowa z czymś takim wyjechała.
Ej, weź jej powiedz, że ona Cię zdradza z tamponami ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@StefanBadyl, @consummatumest, @Domiman i cała reszta: Powiedzcie co jest dziwnego w tym, że dziewczyna źle się czuje przez to że koleś wali gruche do innej baby? Nazywacie go pantoflem bo laska mu odmówiła seksu (bo przecież dziewczyna musi mieć ochotę na s--s zawsze), to co k---a miał ją wziąć siłą?
No ale przecież statystyczny wykopek to taki samiec alfa, że jak jego dziewczyna nie ma ochoty to
  • Odpowiedz
To jest tak kuriozalna historia, że aż nie chce mi się wierzyć w jej prawdziwość :o
I skarżąc się na takie rzeczy rodzicom trochę się dziewczyna ośmieszyła :<
Serio potraktowali to na poważnie?
  • Odpowiedz