Aktywne Wpisy
belfegorrrr +1033
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
gymw8nhnzd +173
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Kupiłem bo przewijała się ta nazwa kilka razy tu, że niby dobre. Ale potem zacząłem czytać opinie że to drugie DS tylko że bardziej dynamiczne. To ja tego nawet nie odpadalam bo rozwalę pada. Dałem 179zł w Saturnie, sprzedam taniej i dam paczkę fajek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Paragonu nie zabrałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
https://youtu.be/G6NvrKcDE8E
( ͡° ͜ʖ ͡°)